Moderátor: Michal Dalecký
A2C píše:Ani nie,
Si vedľa, ale to ma vôbec neprekvapujeA2C píše:Pokiaľ viem tak čierne zlato je ropa, z ropy sa dostáva plast.
Práve 498.104 ma vôbec nezaujíma, to si budeš musieť zaobstarať sám[/quote]A2C píše:Tak poprosím 498.104 z toho "čierneho zlata"
O tom veľmi silne pochybujemA2C píše:Zlaté tehličky mám v banke a nie na koľajisku či vo vytrínke.
Tax píše:Priatelia, položím Vám záludnú otázku:
Bol by záujem o exkluzívny model parnej lokomotívy s karosériou odliatou z niektorého z drahých kovov? Teda konkrétne bronz, striebro a čierne zlato. Predloha by bola zrejme 422.0. Mám k dispozícii výbornú technológiu. Kvôli Know-How o nej samozrejme nebudem písať.
Na overenie techológie testujeme BR86 / 455.0. Obrázky pridám keď bude správny čas.
Tax píše:
PS: Aby si mal predstavu, tak toto som si dožičil ja. Ak uhádneš čo to je možno Ti poviem aj cenu. Zatiaľ len toľko že je to dobrá investícia.
Polabský píše:Pokud by někdo měl zájem,
tak velmi výhodně nabízíme solventním zájemcům prodej semtele na váhu v neomezeném množství
Nabídka bude časově omezená !!!!
Neváhejte prosím.
Nie nebol som v Južnej Amerike a ani nemám nejakú zvláštnu potrebu ísť tam. Ale poznám autora tejto práce, videl som podklady z ktorých to vytvoril. Je to umelecký zlatník, tento produkt má ocenenie z medzinárodnej výstavy a ja vlastním originál - kópie neexistujú ( spolu s týmto 3D obrazom vlastním aj odlievaciu formu ) Kto bol v lete v Technikom múzeu v Brne mohol to vidieť spolu s prácami iných zlatníkov a klenotníkov.Brejla píše:Byl si v Peru a viděl originál?
Colonel32 píše:Musím říct, že jsem skutečně fascinován absolutní disproporcí mezi tím, jak je uživatel Tax bohatý a tím, jak se chová. Přijde s dotazem na diskusní fórum a diví se, že o problematice lidé diskutují. Sám se začne navážet do ostatních, ale když se ostatní sníží na jeho úroveň komunikace, tak se urazí.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Adam_B, M&T, rchlumecky, T435.0, Zx1974 a 1 návštěvník