po letech staromládeneckého života jsem založil rodinu a jak už to tak bývá, řekl jsem si, že bych synovi postavil kolejiště (a taky pro mě

Je do toho zažranej, vymetáme vláčkovýstavy a vláčkomuzea při každé příležitosti.
Nejsem troškař a tak jsem si hned nakreslil ve Scarmu panel cca 200x120cm. Viz. přílohy. Kreslil jsem to na flexi kolejivo Kuehn, nejmenší poloměr je 310mm.
Nejde mi ani tak o simulaci skutečného provozu. Jsem na 99% spíše pro analog, mám 30 let v krabicích schované staré mašiny+vagony. Jde mi spíše o to, aby tam kroužily dvě soupravy a kluk si je mohl zastavovat ve stanici. Na obr.1 jsou vidět barevně rozlišené dva okruhy. Propojené jsou, ale nepočítám že by se nějak často přejíždělo z jedné tratě na druhou. Se smyčkou nepočítám, plus je tam i něco jako odbočka k "malé fabrice". Uvažuju i o jednoduchém skrytém nádraží. Já se asi nejvíce vyblbnu s modelováním krajiny, budovy, apod. Jako puberťák jsem si postavil malý panel 120x80 na starých plechových kolejích (po snesení z půdy a ošmirglování kolejí se i nějaké lokomotivy rozjely), zkušenosti nějaké se stavbou mám + jsem léta plastikařil s érama.
Prosím o názor, jestli je to blbost, anebo na doma pro kluka OK?
Díky Tomáš