Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
milan ferdián píše:Po neúspěchu u sharka,sledování vlákna dfrolka,sledování jiných vláken,vidím,že řada z vás příliš nestojí o ty mega kole-jiště,které stejně,kdoví jestli někdo,někdy postaví,ale máte zájem o ty kapesní viz.Bambulák a spol.(nemám na mysli ty hankovi,promiň ).A při notovaní dětské slovenské písničky "Tancuj,tancuj,vykrúcaj,vykrúcaj,len mi piecku nezrúcaj,
nezrúcaj " nás napadla (důvod viz.shark) ta do nekonečna omílaná obyčejná osmička.Znáte ji všichni nejen z plánků od MIBA nebo ŽM.I já jsem tento námět několikrát zpracovával dle sebe.Tak jsme s dívenkou něco hodili na papír a dali název plánkům "Tancuj,tancuj,vykrúcaj,len nám námet ponechaj ".Původní záměr byla modelová velikost "N",kvůli ploše,jenže problémem jsou výhybky.Vyřadil jsem od všech výrobců okamžitě obloukové výhybky a PECO/CODE055.Co zůstalo
PECO/SETRACK,ROCO,ARNOLD a FLEISCHMANN.A teď babo raď .V TT-ečku už toho je hodně v publikaci a Z-etko nemůžu použít.
Poraďte N-kaři.
Milan
shiso píše:Ahoj Milane. Protože se pokouším začátecnicky proniknout do N-ka hlasuji pro FLEISCHMANN
milan ferdián píše:jsme skočili rovnou na trať do Martina/TT .
Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků