Lucy píše:Pane Hanku,jste na mne hodný,proto jsem vyprosila pro vás plánek.Jako znalec budete vědět o co jde.(slovo carendt
).
Jsme tu sice dva, kdo užíváme podobných nicků, ale o Carlu Arendtovi píšu většinou já, takže to můžu vztáhnout na sebe? Jestliže ano, vyřiď prosím Milanovi můj pozdrav a dík. (Dík patří samozřejmě i tobě, i když nevím, jestli si tolik chvály zasloužím...
) Ten otazník za slovem carendt můžeš smazat, jakmile si vygooglíš a prolistuješ stránky
http://www.carendt.com. (Naplánuj si na to co nejvíc volných večerů...
)
Jenom bych se zeptal, jestli vidím správně, že ty dvě jímky uprostřed obrázku jsou usazovací rybníky. Jestli jo, jde o cukrovar, chemičku, celulózku nebo jinou - a jakou - fabriku? Ale ať je to jakkoli, to kolejiště je pro mě na první pohled syrovou reminiscencí drsných 50. - 80. let, kdy některé československé fabriky připomínaly spíš domy hrůzy a jenom jimi procházet, natož tam pracovat, vyžadovalo často značnou dávku odvahy a otrlosti.
Já toho teď mám rozvrtáno moc a dokončeno skoro nic, takže jsem zvědav, kdo jiný vykazuje dostatečnou míru cynismu na to, aby se toho námětu chopil a toto kolejiště naturalisticky vyvedl jako pohled do vlečkového areálu ve zchátralé fabrice, kde centrem pozornosti diváka budou otevřené usazovací nádrže se zpěněnou odpadní vodou a pestrobarevnými sedimenty
To "h" v mém nicku je schválně malé. (Neptej se proč, všechno na sebe nechci vykecat.) Jo, a vykání a oslovení "pane" na tomto fóru nevyžaduju. Jak napsala jedna spřízněná duše na K-reportu: Nejsem ničí šéf ani policajt.
... i my dědci ještě můžeme být všelijak užiteční...
Es ist viel später als du denkst.