Mcx píše:Ahoj Vašku, já kdysi v roce 2008 viděl rozestavěné Hukovice v H0 v Milevsku a od té doby jsem je neviděl, někdy v roce 2015 byly přihlášeny do Hluku, ale nedojely a vím, že kluci v TT mají v Karviné rozestavěné Hukovice o N přehled nemám.
Takže moje Hukovice ve Slezsku budou prioritně domácí modulové, ale s výjezdy v delší verzi třeba do Hluku počítám.
No já je mám v N-ku

Respektive motiv na Velkou Kraš, protože kusá kolej 4a je prodloužena až za přejezd do Sila a bude použita jiná výtopna, než co tam ve skutečnosti je. Taky jako návěstidla použiji lepty od Ivoše Kučery a verzi světofor s širokými čely. Jinak je vše naplánováno tak jak je to v Kraši. Takže směrové cesťáky, výpravní budova (skoro stejný typ, neb KB nemá s komínem uprostřed) bufet, skladiště a nějáké ty domy kolem. A samozřejmě i ta polnolesní cesta odkud je ta nejznámější stará fotka.
Jinak v současné době jsem předělával podloží z miralonu na korek (miralon není dobrý podkladový materiál) a dělám budovy ke stanici.
Jinak ty ve velikosti H0 byly snad naposled na nějákém Milevsku a setkání všech měřítek, ale to vím, že jste tam z Ostrama nikdo tehdy nebyly (se nedivím, bo je to kus cesty...). A od té doby o nich nic nevím.