milan ferdián píše:Nejsem v této oblasti profik,ale chybí mi větrací mřížky na dvířkách,nad dvířkami prolis ve tvaru lichoběžník k hornímu reflektoru a dole po stranách dvířek k dolním světlům.Milan
Jasně Milane

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
milan ferdián píše:Nejsem v této oblasti profik,ale chybí mi větrací mřížky na dvířkách,nad dvířkami prolis ve tvaru lichoběžník k hornímu reflektoru a dole po stranách dvířek k dolním světlům.Milan
Adam Buchal píše:A co ten pluh? ten mi přijde dost nízko a hlavně mu chybí jedna lišta, nad dvěma robustníma je ještě jedna menší, na tu se zapomnělo... Pluh této konstrukce podle mě dobře vyřešil Tillig u T435/720. Sběratel si je do vitríny osadí, hračička na pluhy nakašle a jezdící modelář si je upraví podle svých spřáhel a poloměrů.
Ale abych jen neprskal, celkové tvary jsou +- OK a líbí se mi podvozky, jsou celkem detailní, narozdíl od odfláknutých kývaček.
Jeff Hopper píše:Jinak mašina má rám z nějaké slitiny ...
Jeff Hopper píše:Tady jsem dohledal fotku - krátký přestavek - dveře bez žobrování - http://www.strojvedouciplzen.cz/index.p ... ie&id=2781
radula63 píše:Před hromadným lisováním byla upravena forma čmeláka na zadním čele - doplněny prolisy.
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 7 návštevníků