Modeláři v Praze

Komunikujte s modeláři ve vašem městě či obci....

Moderátor: Michal Dalecký

Příspěvekod dan » čtv 16 říj, 2008 3:30 pm

Písecká
dan

Příspěvekod konopaslik » pát 17 říj, 2008 6:51 am

Písecká:
Obsluha - ok
Pití - bžunda, těžko hodnotit
Jídlo - nic moc
Zavíračka - dodržují
Lokalita - spravedlivá
Parkování - povolené, leč ne vždy jednoduché
Rezervace - akceptovány
konopaslik

Bydliště: Praha - Čimice (dřív Letňany)(dřív Holešovice)(dřív Kobylisy)(dřív Prosek) - prostě Praha-sever :)

Je koukám změna

Příspěvekod Doja » pát 17 říj, 2008 8:10 am

"pár" dní jsem tu nebyl a koukám, že se asi změnilo místo našeho setkání. To už bylo u Hofmanů pro nás málo místa a nebo jsme nežádoucí :D . Tak od příštího týdne jsem zase pravidelný návštěvník. Už se těším na dobré české pivo (řekové maj takovej blivanec). A musíte mě také navést kde je nové místo.
Doja

Re: Je koukám změna

Příspěvekod Zdenek Valter » pát 17 říj, 2008 8:18 am

Doja píše:"pár" dní jsem tu nebyl a koukám, že se asi změnilo místo našeho setkání. To už bylo u Hofmanů pro nás málo místa a nebo jsme nežádoucí :D . Tak od příštího týdne jsem zase pravidelný návštěvník. Už se těším na dobré české pivo (řekové maj takovej blivanec). A musíte mě také navést kde je nové místo.

WOW - je fajn tě vidět ;-) Včera Ríša říkal, že neví co je s Tebou, žes sliboval brzký návrat, k němu se přidal i Dan (takže Ti muselo strašně zvonit v uších a musels taky hrozně škytat) a hle Tys tu. Vítej doma ;-)
Zdenek Valter

Příspěvekod konopaslik » pát 17 říj, 2008 8:22 am

Doja: Vítej zpět mezi živými... ;)

Mimochodem, sraz na burzu je v půl deváté u vchodu...
konopaslik

Bydliště: Praha - Čimice (dřív Letňany)(dřív Holešovice)(dřív Kobylisy)(dřív Prosek) - prostě Praha-sever :)

Re: Je koukám změna

Příspěvekod gearus » pát 17 říj, 2008 8:23 am

Doja píše:"pár" dní jsem tu nebyl a koukám, že se asi změnilo místo našeho setkání. To už bylo u Hofmanů pro nás málo místa a nebo jsme nežádoucí :D . Tak od příštího týdne jsem zase pravidelný návštěvník. Už se těším na dobré české pivo (řekové maj takovej blivanec). A musíte mě také navést kde je nové místo.

Taky se někdy stavím, a Ty Dojo budeš koukat kdo jsem a odkud se známe 8) (ten svět je opravdu malej).
gearus

Příspěvekod Doja » pát 17 říj, 2008 8:35 am

Sakra, tak to se těším dvojnásobně.
Doja

Příspěvekod dan » pát 17 říj, 2008 9:06 am

HURÁ KARLÍK SE NAŠEL :D
dan

Příspěvekod richard0404 » pát 17 říj, 2008 5:28 pm

Doja přijdeš teda na burzu ?
"H0-analog - V SBB" "Faller Car System" "Moduly sekce N"
richard0404

Příspěvekod Doja » pon 20 říj, 2008 6:24 am

Na burzu jsem se nemohl dostavit, neb jsme museli vybalit, nakoupit, uklidit atd. po dovolené. Snad to znáte a máte podobné zkušenosti. Nerad bych provokoval rodinu :D.
Doja

Příspěvekod konopaslik » pon 20 říj, 2008 7:13 am

Během víkendu jsem měl to potěšení obědvat ve dvou hospodách a u obou z nich jsem zalitoval, že jsme se nasáčkovali na Píseckou. Tak dobrý jídlo, jako v těch dvou, jsem už hodně dlouho nikde neměl...
konopaslik

Příspěvekod Zdenek Valter » pon 20 říj, 2008 8:50 am

konopaslik píše:Během víkendu jsem měl to potěšení obědvat ve dvou hospodách a u obou z nich jsem zalitoval, že jsme se nasáčkovali na Píseckou. Tak dobrý jídlo, jako v těch dvou, jsem už hodně dlouho nikde neměl...

No a teda kdes byl ?
Zdenek Valter

Příspěvekod konopaslik » pon 20 říj, 2008 11:44 am

U Antoníčka, poblíž Strossmayeráku. Tam jsem zašel na oběd jen že to bylo přes ulici od baráku, ale pochutnal jsem si a šel tentýž den i na véču. Hotovky, ale parádní.

A druhá hospoda, ta se jmenuje Pět Peněz a je to na Maninách (metro buď Palmovka nebo Vltavská). Dal jsem si tam kuřecí kapsu s čabajkou zapečenou v sýru a boule jsem měl až za uchama. Parkovat se dá před hospodou a maj tam otevřeno do půlnoci.
konopaslik

Příspěvekod dan » pon 20 říj, 2008 1:53 pm

TO ZNÍ DOBŘE CO TO PRUBNOUT VE ČTVRTEK
N TT H0 www.skoda100nacestach.cz
dan

Příspěvekod konopaslik » pon 20 říj, 2008 2:24 pm

No já bych byl stoprocentně pro, ale nevěřím, že by se vám chtělo potřetí během tří týdnů měnit lokál. I když ti, kdož si dali něco k jídlu na Písecký, budou asi pro... ...narozdíl od těch, kteří to maj na Píseckou výrazně blíž.
konopaslik

PředchozíDalší

Zpět na Region Čechy