Zkus ten návrh dotáhnout do konce a pak se třeba ještě někdo přidá s radou. To , že nikdo nereaguje neznamená , že je to dokonalé...

Za vtípek se omlouvám , základ je v pořádku a ostatní se doladí.
Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
jardaficz píše:Ztráta nadšení a začátek jara mě zastavili, ale zase se do toho dostávám, projíždím všechny návrhy a pořád to nebylo, to co hledám. Prohlížení jiných návrhů a jiných staveb, pročítání knih od pana F. a až dnes mi došlo, že bych si vystačil s kolejištěm ,,Smrky,, právě od pana F. Bohužel druhý díl knihy jsem apůjčil kamarádovi, co snad také začne a teď nevím, zda tam byla nakreslená i skrytá část. Pokud to někdo má k dispozici? A nevím, zda sem mohu vložit obrázek s oním plánkem?
jardaficz píše:
Další pokus u plánování. Místo druhé koncové stanice je jen obyčejná trať, na které je zastávka s odbočkou na vlečku, kterou jsem viděl v létě na trati z Kralup n. Vltavou. Spodní část vede po mostě a segment by měl být vyjímatelný, abych nemusel podlézat. Pak skryté se smyčkou a přesuvnou, abych ušetřil za výhybky.
D píše:jardaficz:
Kolejiště Smrky je v rovině. V tunelu pod lesem je pravá výhybka, rovně vede k tunelu u zastávky. Jestli se pod louku vlezla i odbočná skrytá kolej, si nevzpomínám, ale já bych ji tam dal, aspoň na vykřižování krátkého motoráku.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků