Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Stanin píše:No vidíš to a máš vyřešeno, nemusíš nic stavět![]()
Jinak kdyby jsi měl cca 120 cm hloubku, tak by se dalo jít v pohodě dolů. Něco jako přeložená osmička. Vyšel by ti i Ronov.
workous píše:Stanin píše:No vidíš to a máš vyřešeno, nemusíš nic stavět![]()
Jinak kdyby jsi měl cca 120 cm hloubku, tak by se dalo jít v pohodě dolů. Něco jako přeložená osmička. Vyšel by ti i Ronov.
Jo Ronov to velká výzva... je to parádní Milanův plánek, ten mám překreslenej už dávno...., ale to je o jiném kolejivu a zase bych nezpracoval zbytky![]()
P.S. přidat 20cm by asi nebyl problém
milan ferdián píše:workous píše:Stanin píše:No vidíš to a máš vyřešeno, nemusíš nic stavět![]()
Jo Ronov to velká výzva... je to parádní Milanův plánek, ten mám překreslenej už dávno...., ale to je o jiném kolejivu a zase bych nezpracoval zbytky![]()
P.S. přidat 20cm by asi nebyl problém
Slovenský Ronov na kolejivu GEOLINE![]()
.Mistře,prostor,poloměry kolejiva (osmička na fotce) co se ti válí na zemi,pak se hluboce zamyslím,nadám si sám sobě
a snad ze mě druhý Ronov vypadne.
![]()
Milan
Sandy píše:To workous
Zdeňku, máš jenom obyčejné kolejivo v GeoLinu nebo i výhybky. Nebylo by lepší to poslat do světa (byť s menší finanční ztrátou) a místo toho si koupit něco lepšího? V poměru kus za kus.Milan by se mohl věnovat něčemu smysluplnějšímu.
Protože GeoLine na stavbu je čiré zoufalství. To říkám při vědomí toho, že z něj taky stavím. Ale jen jednoduché segmenty.
workous píše:P.S. to jsi jako myslel, že z tebe vypadne druhý Ronov v Geolinetak to se nechám překvapit
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků