Modeláři v Praze

Komunikujte s modeláři ve vašem městě či obci....

Moderátor: Michal Dalecký

Příspěvekod JBr » sob 20 zář, 2008 2:50 pm

Michala Stepnicku se mi podarilo 3x minout a az na 4. pruchod salem jsem si ho vsimnul. Jinak jsem v davu myslim zahlednul Konopaslika s balikem flexi koleji, ale jinak zadnou znamou tvar.

Jarda H. píše:A ještě jedna poznámka k burze - zjistil jsem, jak je TT "velké" měřítko :lol: :lol: , kdosi na burze měl základní okruh a jakýsi motorák (čtyřvozová souprava ?!) v měřítku 1:450 :!: :!: Vypadalo to, jako by po jakési čmouze na stole kroužila malá užovka :roll:

To je meritko T (T jako Three, 3 mm rozchod). Kdyz jsem to videl v akci, tak to vypadalo desive :) Budto to nejelo nebo se to ritilo strasne rychle. Chlapik co to prodaval (start set za 2600) tam mel i nejake minimotorky, nejmensi ale myslim jen na 2,1V. Kdo vi, jestli by se to dalo nejak zprovoznit s digitalem - kvuli pojezdu do Prasatka. Jeste tam jeden clovek mel ruzne velikosti Mashim, ta nejmensi taky vypadala celkem nadejne.

Pozitivem dnesni burzy krom toho, ze bylo prekvapive malo lidi (byl jsem mezi 8-9:30), je, ze Bankovi meli "skladem" vymenova navestidla od Berky, takze muzu behem par dni sterkovat prvni cast nadrazi.
TT/D V/VI.
JBr

Příspěvekod konopaslik » sob 20 zář, 2008 3:13 pm

JBr píše:Jinak jsem v davu myslim zahlednul Konopaslika s balikem flexi koleji, ale jinak zadnou znamou tvar.

Bingo. Proc ses neozval? :)
konopaslik

Bydliště: Praha - Čimice (dřív Letňany)(dřív Holešovice)(dřív Kobylisy)(dřív Prosek) - prostě Praha-sever :)

Příspěvekod Jarda H. » sob 20 zář, 2008 3:21 pm

JBr píše:Michala Stepnicku se mi podarilo 3x minout a az na 4. pruchod salem jsem si ho vsimnul. Jinak jsem v davu myslim zahlednul Konopaslika s balikem flexi koleji, ale jinak zadnou znamou tvar.

Já mám dojem, že jsem v půl deváté zahlédl na schodech Dana (domacimodulovka) :lol: Jinak jsem tváře co znám z fotek tady na fóru neviděl taky žádný.

JBr píše: To je meritko T (T jako Three, 3 mm rozchod). Kdyz jsem to videl v akci, tak to vypadalo desive :) Budto to nejelo nebo se to ritilo strasne rychle. ....

Takhle nějak jsem to viděl i já, lítalo to jak malý hádě po tom malém okruhu !
To Sandy : tenhle trpaslíček byl v prostřední chodbičce, když jsi šel od vstupu tak napravo, za polovinou, mám dojem, že hned za ním byly lepty KUBER ?!
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod Sandy » ned 21 zář, 2008 7:03 am

Jarda H. píše:To Sandy : tenhle trpaslíček byl v prostřední chodbičce, když jsi šel od vstupu tak napravo, za polovinou, mám dojem, že hned za ním byly lepty KUBER ?!

No, vzhledem k tomu, že jsem se u Kubera zdržel dost dlouho a u týpka, co prodává mj. Sasky v TT taky, tak to vypadá na brzkou návštěvu optika! :cry:
Sandy

Příspěvekod dan » ned 21 zář, 2008 12:59 pm

Na buze jsem byl jen do půl deváté pak jsme sedli do auta směr HJamburg bylo to super. Prosím všechny členy naší expedice nechť přivezou ve čtvrtek k hofmanům veškeré mini DV kazety a fotky vypálené na cd, já pak vytvořím reportáž do magazínu, a vyrobím filmové + foto DVD, ktéré zmapuje celou naší expedici. DVD bude k mání za cenu materiálu a poštovného.

V Hamburku bylo super a rozhodně budeme expedici opakovat a to na delší čas nžli jen na několik hodin. Kotletky a klobásky na molu u přístaviště byli totiž skvělé :D
dan

Příspěvekod JBr » ned 21 zář, 2008 1:31 pm

konopaslik píše:Bingo. Proc ses neozval? :)

Zrovna jsi neco studoval a ja prave absolvoval druhe kolecko kolem salu pri hledani Michala Stepnicky, tak jsem to nechal byt :)
TT/D V/VI.
JBr

Příspěvekod Radek Mende » ned 21 zář, 2008 4:55 pm

dan píše:
V Hamburku bylo super a rozhodně budeme expedici opakovat a to na delší čas nžli jen na několik hodin. Kotletky a klobásky na molu u přístaviště byli totiž skvělé :D

Ano,pokud by někdo chtěl s námi navštívit všechny Mc Donaldy mezi Prahou a Hamburkem a ochutnat vše co prodávali v přístavu,tak může jet příště s námi.
A při té příležitosti se můžeme na pár minut zastavit i ve Wunderlandu.
TT DCC , PC ovládání Model Jop+ FCS,v současné době i N moduly
http://www.radyme.websnadno.cz
Radek Mende

Příspěvekod richard0404 » ned 21 zář, 2008 6:40 pm

Vždy je dobré ochutnat místní kuchyni nebo ne Radku. :lol: :lol:
"H0-analog - V SBB" "Faller Car System" "Moduly sekce N"
richard0404

Příspěvekod dan » pon 22 zář, 2008 6:09 pm

To určitě :D
dan

Příspěvekod konopaslik » čtv 25 zář, 2008 7:31 am

Kluci, pokud byste mi někdo pomohli v sobotu odstěhovat pár těžkých krámů (skříň, model, postel, ...), tak máte u mně dnešní Hoffmany grátis. Jedná se o celkem velké množství nábytku, který je potřeba nejdřív odnést z prvního patra do auta a posléze z auta do čtvrtého patra. Menší kusy se vejdou do výtahu, ale pár největších (a nejtěžších) bude třeba tahat po schodech. Kdyžtak prosím SZ.

Předem díky, pánbůh vám to oplať na dětech. :o)
konopaslik

Bydliště: Praha - Čimice (dřív Letňany)(dřív Holešovice)(dřív Kobylisy)(dřív Prosek) - prostě Praha-sever :)

Příspěvekod dan » čtv 25 zář, 2008 8:09 am

Já jedu na víkend pryč
dan

Příspěvekod konopaslik » čtv 09 říj, 2008 8:50 am

Kucí, nevěřil jsem, že to někdy řeknu, ale... dneska nedorazím. :)
konopaslik

Příspěvekod richard0404 » čtv 09 říj, 2008 3:06 pm

konopaslik píše:Kucí, nevěřil jsem, že to někdy řeknu, ale... dneska nedorazím. :)

? ani na chvilku.
"H0-analog - V SBB" "Faller Car System" "Moduly sekce N"
richard0404

Příspěvekod dan » čtv 09 říj, 2008 4:10 pm

Ovšem to je nehoráznost :D
dan

Příspěvekod konopaslik » pát 10 říj, 2008 5:59 am

Je mi líto, pánové, jde to se mnou z kopce. :o)
konopaslik

PředchozíDalší

Zpět na Region Čechy