Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Dusan píše:Však jo, předpokládám, že tam bude násep, tahle kusá by měla šturc na úpatí toho náspu.
hank píše:hank61 píše:hopeter píše:Čela jsou jak to vyšlo. Ono ani ostatní jako třeba elektroinstalace nebude přizpůsebeno ke sdílení. K modulům jsem zatím cestu nenašel , jsem jen domácí hračička.
Ještě to bude chtít diagonály a dokoupit několik kolejí... však zima teprve začíná.
Moc pěkné. Líbí se mi tyto mini projekty. Jen snad alespoň ještě jednu veksli a kusou kolej ke skladišti
Proč? Merklín, Bílý Potok pod Smrkem, Svobodné Heřmanice, Nové Údolí...
hopeter píše:Jak píše hank. Na straně u mostu bude svah náspu a opěrná zeď na obou stranách. Na druhém zhlaví je v tom krčku plánován propustek s potůčkem a příjezdová cesta z lesa na plac se dřevem. Koukal jsem na stanice co jmenoval hank ( na to co z nich zbylo ) na mapách a to je asi to co bych chtěl znázornit s trochou fantazie...
hopeter píše:Zkusil jsem jak by vešla navrhovaná kusá kolej. Vešla ale už nic k čemu by sloužila,navíc délka max.na jeden krátký vagon...
hopeter píše:Ta myšlenka kusé koleje mě nedává spát tak jsem zkusil ještě tohle. Jedná se o vlečku na nákladiště dřeva. Jenom je to takové divné řešení - dopravní kolej do odbočky. Leda by se jednalo o obě staniční koleje manipulační ale netuším co na to předpisy...
Vlastně to mám tak i v původním plánu - nákladiště u hlavní koleje.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků