Ono cele je to zle, ked vyrobca (nie len ACME) nema prehlad o tom, co trh ziada a o co ma zaujem... Nie je to len o cene...
Za seba mozem povedat, ze elektriky su u mna na vedlajsej kolaji z dovodu, ze mi pride divne jazdit bez trolejoveho vedenia. Mozno tak ako druha masina v poradi, za dieselom, iduca po odklonovej trati mimo troleji pocas vyluky.... Ale aby som nekecal, tak napriek tomu jednu Gorilu CSD mam - je to proste povinnost ju mat...
Ale to tak na okraj...
Ine je to, ze mna osobne trapi CSD a koniec. Ziadne CD/ZSR/ZSSK a nasledne zel. spravy. Kedze ACME ohlasilo ohlasilo elektriky v V. epoche, tak je to cele mimo mna. Preto nic nepredobjednam. Ak vela ludi uvazuje podobne, tak sa objednavky nehrnu. Druha vec je kupovat macku vo vreci... Aj ked som dost tolerantny k nepresnostiam, elektriku od MTB NEMAM a ani zatial NEPLANUJEM. O diesloch sa to povedat neda... Tych mam od MTB vcelku dost. Aj napriek chybam. Objednal som dopredu naslepo aj Kyklopa. Toho nevyrobi nik zo "zapadnych" firiem, nakolko je to jedina mozna farebna varianta a na nej sa zarobit vo velkom (zapadniarskom style) neda. 10-20 farebnych mutacii sa nekona... MTB si tohoto trumfu je vedome, aj to tak bolo avizovane (cena), preto to tak robi a ludia kupia aj napriek predpokladanym nepresnostiam oproti realu. Berme to tak, ze je to fakt...
Keby ACME avizovalo ako novinku 163/363 aj mutacie v CSD verzii, tak by vela ludi zvazilo predobjednavku macky vo vreci. Namiesto toho sa vyckava co vypadne ako novinka z Norimberku (aspon nejaka 3D tlac / muster) a ze podla toho zvazi moznu investiciu do nejakej srdcovky. Namiesto toho tu mame iba smutne povzdychy ako sa na CS trh kasle...

Obsah príspevku je bez môjho súhlasu iba na NEKOMERČNÝ účel. Zásah do SW/HW je Vaše vlastné riziko!