Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
milan ferdián píše:A jak při stavbě,poruše nebo opravě tam dosáhneš?Jestli chápu,tobě se hodně líbí stanice Hranice,která je takto řešena.Milan
milan ferdián píše:Dobře...Stanice typ "Hranice",v pozadí městečko,zvětšit hloubku,ale stále jsi mi nenapsal jestli tedy platí ta varianta?Milan
Edys píše:milan ferdián píše:Dobře...Stanice typ "Hranice",v pozadí městečko,zvětšit hloubku,ale stále jsi mi nenapsal jestli tedy platí ta varianta?Milan
Přesně Hranice je boží. Podle mě a ženy je to nejhezčí plánek. A to i co se týká dalších zastávek a stanic na tom to plánku. Psal jsem že platí viewtopic.php?f=1&t=10457&start=300#p223808
milan ferdián píše:Edys píše:milan ferdián píše:Dobře...Stanice typ "Hranice",v pozadí městečko,zvětšit hloubku,ale stále jsi mi nenapsal jestli tedy platí ta varianta?Milan
Přesně Hranice je boží. Podle mě a ženy je to nejhezčí plánek. A to i co se týká dalších zastávek a stanic na tom to plánku. Psal jsem že platí viewtopic.php?f=1&t=10457&start=300#p223808
Dobře,dobře,dobře....Zde je tak hustá diskuse,že tvůj příspěvek se mi ani neukázal.Milan
Edys píše:Tak tak Točna je doma 15°. Ten poslední plánek s náčrtem koje se nám se ženou libí nejvíc. Až Milan udělá koleje tak to bude podle nás vpadat ještě lépe. Ten vyndavací modul pro průchod byl můj nápad z důvodů rozšíření možností plánovaní. Mě to nevadí. Už mám vymyšleno jak se bude zvedat ke stropu.
Brejla píše:Edys píše:Tak tak Točna je doma 15°. Ten poslední plánek s náčrtem koje se nám se ženou libí nejvíc. Až Milan udělá koleje tak to bude podle nás vpadat ještě lépe. Ten vyndavací modul pro průchod byl můj nápad z důvodů rozšíření možností plánovaní. Mě to nevadí. Už mám vymyšleno jak se bude zvedat ke stropu.
Taky řeším odnímatelný díl pro nouzový průchod. Zvažuji použití vyjímatelného mostu. Asi použiji dvojici mostů http://www.elektrickevlacky.cz/modelova-zeleznice-h0-stavebnice-zeleznicni-most-ocelovy-primy-1100mm_p_5960.html . Stavím koridorovou ďvoukolejnou trať a pod mostem bude výška na průchod cca 1,1 metru, což by pro podlezení mělo stačit a v případě potřeby se dvojice mostů sundá. Na koncích budou asi nasazeny na nějaké kolíky, pod mostem nebude žádný panel.
Edys píše:Někteří zde přítomní staví železnici na první místo a krajinu berou jen jako doplněk. Jde jim hlavně o reálnost provozu železnice. My dáváme důraz na krajinu i na železnici stejný. Snad to pomůže pochopit čeho se snažíme dosáhnout.
Edys píše:Tohle mě nedělej Milane.![]()
Edys píše:Tohle mě nedělej Milane.![]()
Uživatelé procházející toto fórum: marian_r, Tempotaxi a 1 návštěvník