Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Edys píše:Myslel jsem tak jak je to na jeho obrázku že se s výhybkami hýbat nebude. Zkus vymyslet aby se nemusely dělat speciální výhybky. Prosím.
michal_n_cz píše:Edys píše:Myslel jsem tak jak je to na jeho obrázku že se s výhybkami hýbat nebude. Zkus vymyslet aby se nemusely dělat speciální výhybky. Prosím.
Přiohnout rovnou větev vyhýbky do toho radiusu cca 4500-5000 není u Elite žádný problém, to se může ale nemusí dělat ze stavebnice. U kolejiště na takové větší ploše si podle mne můžeš dovolit použít 12° geometrii, mně osobně se na tom návrhu nelíbí ty prudké obloukovky - ten menší poloměr mají cca 440. Mně se osobně nejvíc zamlouvá ten 1. koncept to ostatní je zbytečně komplikované, stavíš kolejiště nebo nějakou prolézačku či bariéru v místnosti? Osobně bych měl výhrady k tomu typu, umístění, zaústění a poloze točny. Když točnu tak takovou menší od Roco co může mít úhel 9° k tomu rotundu dělanou (tak jak je to v odkazu výše Lipová...) nebo k tomu rotundu upravovanou pořezanou z nějaké 15° (Kibri, Faller)
Edys píše:Tak tak Točna je doma 15°. Ten poslední plánek s náčrtem koje se nám se ženou libí nejvíc. Až Milan udělá koleje tak to bude podle nás vpadat ještě lépe. Ten vyndavací modul pro průchod byl můj nápad z důvodů rozšíření možností plánovaní. Mě to nevadí. Už mám vymyšleno jak se bude zvedat ke stropu.
Uživatelé procházející toto fórum: richardisko a 0 návštevníků