Edys píše:Jsem blbej. Mělo mě to napadnout dát ty dveře nahoru kdyz jsem tu místnost o prázdninách stavěl. No nic tak zpátky na zem.
Klídek,chybama se člověk učí

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Edys píše:Jsem blbej. Mělo mě to napadnout dát ty dveře nahoru kdyz jsem tu místnost o prázdninách stavěl. No nic tak zpátky na zem.
milan ferdián píše:Edys píše:Jsem blbej. Mělo mě to napadnout dát ty dveře nahoru kdyz jsem tu místnost o prázdninách stavěl. No nic tak zpátky na zem.
Klídek,chybama se člověk učí.Ale dobře se vše promyslí,než začneš bourat.Milan
Edys píše:Pojďme se vratit k variantě II s nadrazim podle michala_n s vyndavacim modulem jako spojkou.
milan ferdián píše:Edys píše:Pojďme se vratit k variantě II s nadrazim podle michala_n s vyndavacim modulem jako spojkou.
No můžem.Máš teď dost těžký rozhodování.Milan
Miloš Pavlát píše:A jedna vlečka bude zajíždět až na pracovní stůl, aby nové, opravené nebo testované kusy mohly rovnou na trať bez toho aby s obsluha nemusela vstávat. Nebo ne?
milan ferdián píše:A zde je ta varianta..Milan
hopeter píše:Už se asi opakuju ale jak tak sleduju vývoj tohoto projektu nedá mě to. Proč neudělat segmentové kolejiště. Nemusí být nutně jen kolem zdí ale může klidně zasahovat i do středu místnosti. Pevný panel opravdu hodně omezuje ve spoustě ohledů. Když pominu stěhování apod. tak dosah na práci a obsluhu , místa kam se nedostanu s geometrií tratí , problém s oddělením tratí atd.
Ještě si dovolím poznámku k námětům vleček. Pila , lom , důl , pískovna vždycky byla vždy podnětem k přivedení železnice do takové lokality. Tak proč je zavrhovat ? Dnes je to hold opačně. Všechno se vozí po silnicích v kamionech a kde není větší objem osobní dopravy tak se tratě omezují a ruší...
Edys píše:milan ferdián píše:A zde je ta varianta..Milan
Cituji manželku: Přestaň blbnout takhle varianta je nejrozumnější. Podotýkám že se manželka účastní aktivně tvorby krajiny.
Takže tato varianta.
milan ferdián píše:Edys píše:milan ferdián píše:A zde je ta varianta..Milan
Cituji manželku: Přestaň blbnout takhle varianta je nejrozumnější. Podotýkám že se manželka účastní aktivně tvorby krajiny.
Takže tato varianta.
Tak to si manželku považuj...
.Dobře,rámy ještě podle konfigurace kolejí malinko se poupraví.Milan
Dusan píše:Ty máš tři manželky ?![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků