milan ferdián píše:Edys píše:Zatím hodní jsou
Tak trochu popojedem.Skryté stanice Slaný I. a II. po třech vlakových souprav.Délka vlaků cca 1700 mm.Vnitřní hrany budou až po vytvoření viditelné stanice.Milan
Hezky pěkně.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
milan ferdián píše:Edys píše:Zatím hodní jsou
Tak trochu popojedem.Skryté stanice Slaný I. a II. po třech vlakových souprav.Délka vlaků cca 1700 mm.Vnitřní hrany budou až po vytvoření viditelné stanice.Milan
milan ferdián píše:Něco ke studiu.Jak víte,koncová stanice je postavena.Milan
Edys píše:hopeter píše:Je to marný , je to marný , je to marný... Příspěvky HonzyM mě vždycky dostanou...![]()
Edys omlouvám se za plevel.
Milane návrh se mě líbí hlavně proto jak je myšleno na dosah pro práci a obsluhu na celém kolejišti. Neobdélníkové tvary jsou sice pracnější na tvorbu rámů ale řeší elegantně spoustu nevýhod obdélníků. Moc hezká je taky ta část s esíčky a mosty.
Kluci ať se daří.
Edys píše:Nad tím obloukovým rámem jsem už taky dumal jak to sakra udělám.
Edys píše:Ad HonzaM každý má svůj názor a je jen na každém z nás, jestli si myslí že je dobrý nebo špatný. Aspoň rozproudil debatu. Podle mě je vždy dobré svůj názor říct. Doba kdy musel člověk držet hubu a krok je už doufám za námi. Není tedy nutné někoho za jeho názory urážet ale rozumě mu (komukoli) oponovat že jeho názor je špatný nebo mu říct proč si myslím že je jeho názor chybný. Omlouvám se slovní průjem
Edys píše:Mě se třeba ty esíčka také moc líbí. A myslím že ten oblouk na hlavní trati není tak prudký. Ale nevím jaký má poloměr. A vnější výjezd z nádraží na obrázku také nevypadá moc ostře. Na tom vnitřním která vede do koncové stanice určitě Y jezdit nebudou.
Edys píše:Co myslíte měla by tato navržená úprava smysl? Ne byla by spíš na škodu?
milan ferdián píše:Edys píše:Co myslíte měla by tato navržená úprava smysl? Ne byla by spíš na škodu?
Může být.Milan
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků