Morris Zapp píše:Občané jsou svéprávní a plně zodpovědní za své činy. Nemůže je furt někdo vodit za ručičku...
Já už skoro 28 let čekám, až tohle bude pravda, a obávám se, že už se toho nedožiju...

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Morris Zapp píše:Občané jsou svéprávní a plně zodpovědní za své činy. Nemůže je furt někdo vodit za ručičku...
Martin70 píše:Řešení vidím jediné, co nejméně to řešit, nerozčilovat se, v klidu se věnovat svým zájmům a modelařit.
Martin70 píše:hank píše:
No jo, jenže strkání hlav do písku vede k tomu, že se pak nebudeme stačit divit. Snadno se tak dá přijít nejen o klid na modelařinu (kdo si hraje, nezlobí...), ale i o důležitější věci, případně i věci životně nutné. X-krát se to už v dějinách stalo, nebyli bychom žádná výjimka.
Jasně, nemyslel jsem samozřejmě, abychom byli zcela neteční a nesledovali životně důležité věci a co se děje v naší krásné zemi. Pokud tu zavládne chaos a budou mít hlavní slovo vetřelci, tak bude se vším Amen. Při té příležitosti mě napadá zda mají tito nelegálně přicházející lidé nějaké koníčky? Zda se zajímají například o přírodu nebo třeba modelařinu. U obou oborů se člověk musí dívat kolem sebe a přemýšlet kladně. Nebo zda mají jen potřebu ničit a zabíjet.![]()
Martin70 píše:
Jasně, nemyslel jsem samozřejmě, abychom byli zcela neteční a nesledovali životně důležité věci a co se děje v naší krásné zemi. Pokud tu zavládne chaos a budou mít hlavní slovo vetřelci, tak bude se vším Amen. Při té příležitosti mě napadá zda mají tito nelegálně přicházející lidé nějaké koníčky? Zda se zajímají například o přírodu nebo třeba modelařinu. U obou oborů se člověk musí dívat kolem sebe a přemýšlet kladně. Nebo zda mají jen potřebu ničit a zabíjet.![]()
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků