Já tomu nerozumím. Ani kupujícím, ani výrobci.
Je poměrně jasné, že vzhledem k absenci jakéhokoliv velkého motorového vozu naší výroby bude o něj velký zájem (pokud bude za přijatelnou cenu a v přijatelné kvalitě). Ani jedna tato věc není zatím jasná (cena ani kvalita). Přesto se pro mě naprosto nepochopitelně najde spousta dobrodruhů, kteří předobjednají "zajíce v pytli" ,jen aby nááááhodou nepřišli zkrátka nebo nemuseli čekat". To je zjevný signál pro výrobce, že ať dá na trh cokoliv (viz třeba 851-028 v TT s příšerným zubatým krémovým pruhem na boku), tak to nějaký magor koupí. Takže tím je "laťka nastavena". A proklatě nízko.
Výrobce nás už dopředu připravuje na to, že cena bude "tučná"

Jak jsem psal o kousek výš, předpokládám o motorák velký zájem. Takže výrobce by snad měl (ve svém vlastním zájmu), vyrobit dostatečné množství, které pokryje poptávku. Větší počet (doufám) sníží cenu, protože se do většího počtu kusů lépe rozpustí vývoj,cena formy atd. Motorák 851-028 v TT stál teď myslím ca 4300,- (Což považuji za rozumné). Byla jeho výroba nějak zásadně rozdílná proti podobnému motoráku v H0 ? Nevím, proč by tedy cena M296 měla být vyšší, než obligátních 4690,- u jiných lokomotiv MTB. To je ale můj názor, na který se může výrobce klidně vykašlat.
Já ale tedy ROZHODNĚ NEBUDU OBJEDNÁVAT něco, co jsem ani neviděl, a ani nevím co to bude stát. A jestli MTB dodá na trh jen pár desítek kusů za horentní sumu v nevelké kvalitě, tak ať si to narvou do špic !!!!!!

howgh !