.... nakonec jsem to nevydržel a model pořídil. ...........a když se řekne A, tak tedy i B:
Vrata dýmnice samozřejmě vypadají blbě, na tom se nic nemění. Zamrzelo to dost, je to prvek, který z toho na první pohled dělá mašinu, která sem patří.
Ale měla by jít nedestruktivně nahradit - alespoň po první obhlídce mám ten dojem. Navíc jako vždy, na foto jsou nedostatky vždycky vidět víc.
Rád bych si to upravil a doplnil reflektor, který se pokusím chytit k vratům samo domo a celek vsunu do dutiny po vyndaných vratech - čili to bude chtít čep o průměry dutiny v čele dýmnice. Podle téhle teorie bych model neměl nijak poškodit. Uvidíme.
Z čela je vidět, že vrata budou snad jen zasunuta, i kvůli tomu pootočení.
Z boku je "cejtit" škvíra. Jestli jste to někdo rozebral, dejte vědět, jestli je to přilepený. Já se k tomu hned tak nedostanu.
Jestli jednou dojde i na ventily, madla, turbo, světla aj. se uvidí. Třeba koupím ještě jednu - to už bude třeba "říznout". Ale co jsem si prohlížel ostatní mutace, třeba francouzskou - jsou na tom stejně.
A co si budu nalhávat, čas není a pokud budu na sebe přísný, moc bych toho k ježdění neměl.
Jinak je to krásný model, krásné je provedení pojezdu a nízké okolky to jen korunují. Co na fotkách není moc patrné, je fajn odstín červené barvy pojezdu (sám bych se klonil spíš k černé).
Konečně je použita tmavá méně výrazná barva - není to německá signální. Asi opravdu podle předaného podkladu.
Drobné mínus jsou otvory v ochozu pro nepoužité prvky konkrétní verze (vzduchové jímky aj.). Vypadá to, že něco chybí, ale nijak zásadně to neruší.
Zaujalo mě, že se tentokrát nekonají odpružené nárazníky.
Četl jsem to tady po sobě a nerad bych vyvolal dojem, že model jako takový je nějaký průser. Naopak.
Výborná je tentokrát i kompletace a povrchová úprava.