Takže, začal jsem s plánování v Wintracku. Už jsem se do toho dostal a mám téměř hotový Železný Brod. Návrh jsem předělal, skoro od základů, minimálně jsem předělal i stůl. Fotka je opravdu fotka, protože notebook je mamky a ja bych to nestihl vyscreenshotit a poslat. Stejně je to jen miniukázka, kompletní nákres bude už samozřejmě normální. V plánu jsou teda 3 nádraží ( tohle, semily a Malá skála), minivlečka se Semil a dál už asi nic. Ještě uvidím. Možná že tam někde dàm ty doly ale jen pokud by tam bylo hluché místo. A upravil jsem přístup. Nádrażí budou dostupné z kraje, jinak mont. otvory a udělal jsem takovou uličku okolo. Je to ten prostor pod toćnou a vpravo od točny. Je tam trošku špatně, tady to konćí u křížení, ale má to být po celé délce hrany, takže se dostanu ke všem nádražím bez podlízání kusu stolu. Jinak mam tam prostor od stěny nějakych 55cm. To by mělo být ok. Su hubený

na klubu máme otvory 50/50cm a vejdeme se tam 2 děcka, nebo 1 širší dospělý
.
Ale nevim jak teda navrhnout to depo s točnou aby to vypadalo pěkně a bylo kompletně funkční ( zbrojení uhlí, vody, nafty, písku atd) přece jen IV. epocha, takže ještě nějaké ty páry ale zase uż i diesely.
Má někdo nápad jak to udělat? Pokud jo tak bych byl moc rád.