Yarda píše:Se3 je společné pro koleje 3 a 5 na výhybce 8, ale jak je krytá výh.6? Nebylo by lepší přesunout Se3 na výh.6 kolej 3 a přidat Se5 na výh.6 kolej 5?
Výhybky 1 a 3 nejsou kryté, ale když na výjezdu z výtopny je Véčko, tak proč ho nedat ke všem ostatním nekrytým výhybkám na levém zhlaví...?
Updatnul jsem planek, pridal jsem Se5 a presunul Se3, to co rikas zni logicky

To leve zhlavi nemam kryte proto, ze jsem ho delal podle Dobrise (jak jsem psal vyse) a realna Dobris by tam podle planku take nemela nic mit:

VoVo píše:Ty výhybky na "slepé" straně bych taky udělal nějak jako říká Juro, ale chápu důvody. Vzhledem k tomu, že tam plánuješ otáčet 854 - pokud teda neplánuješ provoz 854+054+954 - nic delšího snad už v TT neznám z těch obyčejných vozidel, tak je to trochu problém s tou výtažnou kolejí...
Planuju 854+054 (zatim mam jen rozestavenou 854). Ten nakres je spis orientacni nez v meritku. Z WinTracku to zatim vychazi tak, ze by se na 1a i 2a mela Hydra vejit. Sice s minimalni rezervou, ale jo. Navic pokud se mi podari ziskat trosku vic mista nez se kterym zatim planuju, tak se vsechno patricne protahne.
VoVo píše:... z toho nákresu mi přijde, že ten obvod depa bude vpodstaťě "šup z výhybky do remízy" - hodně krátká kolej.
Pokud vse vyjde, tak by se pred tu remizu na kolej 101 melo vejit jeste zbrojeni naftou.
TT/D V/VI.