PRAKTIKY WEBu SCT

Co se nikam nevešlo, neni pro to téma apod.

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Příspěvekod StandaR » stř 27 srp, 2008 8:14 pm

Michal to už SNAD UKONČIL NE?....MUSÍTE TO ZNOVA ROZEBÍRAT?....NEMŮŽETE PŘESTAT?...TEČKA
H0 V Epocha osobní, VI Epocha Nákladní

Víc změněných plánů, než kdy výrobci vyrobili modelů :)
StandaR

Příspěvekod Jan Jirásek » stř 27 srp, 2008 8:34 pm

Abe Simpson píše:Michal to už SNAD UKONČIL NE?....MUSÍTE TO ZNOVA ROZEBÍRAT?....NEMŮŽETE PŘESTAT?...TEČKA

Nemohou, mají to jako hobby :) nebo se prostě jen nudí.
Jinak se jedná o mého kamaráda, pokud jste Novotný slepec, tak si podrobně projeďte záhlaví článku, je to tam vyplněno velice kvalitně. Příště se starejte o sebe a nevyvolávejte paniku tam, kde vůbec je to zhola zbytečné, přesně kopírujete praktiky spamování jako Váš předseda ze 17 koleje :)
Jan Jirásek

Příspěvekod Martin HO » stř 27 srp, 2008 8:54 pm

richard0404 píše:??????Článek na SCT o zřícenině v Nku . http://www.modellweltmueller.de/NModul_Burg Jméno Andreas Lindner neuvedeno. Tak nevím pane Jirásku ??????

Název článku Datum vydání Autor Téma
Stavba zříceniny hradu v měřítku N (1:160) 27.08.2008 Andreas Lindner Vnější dotváření
Martin HO

Příspěvekod Jan Jirásek » stř 27 srp, 2008 8:56 pm

Martin HO píše:
richard0404 píše:??????Článek na SCT o zřícenině v Nku . http://www.modellweltmueller.de/NModul_Burg Jméno Andreas Lindner neuvedeno. Tak nevím pane Jirásku ??????

Stavba zříceniny hradu v měřítku N (1:160) 27.08.2008 Andreas Lindner Vnější dotváření

Nejspíš ho zmátlas kutečnost, že provozovatel webu je zcela někdo jiný, než autor příspěvku. No každopádně opět jsem se musel zasmát. Je hezké,že jsou jednodušší lidé mezi nami... :)
Jan Jirásek

Příspěvekod Jan Jirásek » stř 27 srp, 2008 8:56 pm

Jan Jirásek píše:
Martin HO píše:

Nejspíš ho zmátla skutečnost, že provozovatel webu je zcela někdo jiný, než autor příspěvku. No každopádně opět jsem se musel zasmát. Je hezké,že jsou jednodušší lidé mezi nami... :)
Jan Jirásek

Příspěvekod Martin HO » stř 27 srp, 2008 9:04 pm

Jan Jirásek píše:
Jan Jirásek píše:
Martin HO píše:

Nejspíš ho zmátla skutečnost, že provozovatel webu je zcela někdo jiný, než autor příspěvku. No každopádně opět jsem se musel zasmát. Je hezké,že jsou jednodušší lidé mezi nami... :)

To jste pane Jirásku špatně pochopil, to je jen kopie údajů z Vašeho servru (bez komentáře). Spíš měla upozornit na to, že se Richard 404 ve svém tvrzení přehlédl.
Takže teď nevím, kdo je mezi námi ten jednodušší ... ????
Martin HO

Příspěvekod Jan Jirásek » stř 27 srp, 2008 9:06 pm

Dobrá,
tak krapet to zase někdo nezvládl mňo, dáme mu šanci :)
Jan Jirásek

Příspěvekod vlastimil vašíček » stř 27 srp, 2008 9:07 pm

už budu asi hrubý.

Michal jasně napsal, nechte to plavat a nechte tohle téma upadnout do zapomnění.

tak se už na to s prominutím " vyserte". Jendo jak ty, tak ostatní. Přestaňte rýpat, přestaňte dávat odkazy na články, přestaňte to prostě řešit.

jak už jsem psal. Michale nemaž to, ale zamkni jako odstrašující případ!!
E103 001 moje životní láska

Digital by Roco & Lenz silver

r.v. 1979, bývalý výpravčí ČD
vlastimil vašíček

Příspěvekod Martin HO » stř 27 srp, 2008 9:07 pm

Jan Jirásek píše:Dobrá,
tak krapet to zase někdo nezvládl mňo, dáme mu šanci :)

A komu jako ? konkrétně !!!
Martin HO

Příspěvekod vlastimil vašíček » stř 27 srp, 2008 9:11 pm

martine ty neumíš číst? přečti si to na předchozí stránce,víš o tom prd, jenom ses sem vetřel a budeš dělat machra?

vlastimil vašíček

Příspěvekod richard0404 » stř 27 srp, 2008 9:15 pm

Pane Jirásek vznesl jsem jen dotaz na váš článek stačilo jen rozumě odpovědět a nikoho hned napadat ?
"H0-analog - V SBB" "Faller Car System" "Moduly sekce N"
richard0404

Příspěvekod TT-maniac » stř 27 srp, 2008 9:19 pm

ÁÁÁ už tady zas měl někdo potřebu se hádat... No jo pro někoho je to asi těžké,takže by se tohle tohle téma mělo smazat.Ať to nikoho neláká k hádkám.Myslím ,že všichni normální diskutující mají zájem na smazání tohodle tématu ...
TT , analog , epochou se neřídím ... dělám to co se mi líbí
TT-maniac

Příspěvekod vlastimil vašíček » stř 27 srp, 2008 9:21 pm

smazání ne. jenom zamknout. aby se vidělo jak se tu hádáme jako malé děcka. je tu hromada dospělých lidí a melou se tu jako puberťáci o holku

vlastimil vašíček

Příspěvekod Jan Jirásek » stř 27 srp, 2008 9:31 pm

richard0404 píše:Pane Jirásek vznesl jsem jen dotaz na váš článek stačilo jen rozumě odpovědět a nikoho hned napadat ?

Sice nevím od kdy si VYkáme, no ale dobrá. Já jsem Vás nenapadnul, jen za poslední 3 dny jsem čistil web od spamu který sice bežný čtenář nepostřehne, ale přesto tady je. Pak to se ZV ap. no je asi dost problém tady v CZ, že se znám s někým mimo CZ, je to ale škoda. Každopádně i velké ponaučení do budoucna.
Pokud jsem tedy nějak vyjel, tak se omlouvám....
Jan Jirásek

Příspěvekod Jan Jirásek » stř 27 srp, 2008 9:39 pm

Ještě k tomu překladu:
dostal jsem od autora poněkud obsáhlejší popis který je na jeho webu, proto je to o to cenější, teda alespoň z mého pohledu. Je k tomu celkem 54 fotografií a pošle mi i aktualizaci s instalací lampiček a osvětlení již umíněných hradních zdí. Je to krása!
Jan Jirásek

PředchozíDalší

Zpět na Nezařazeno (off topic)