rendo píše:Suhlasim s vami co ste napisal...Ja som iba obsluha CNC strojov.(robos ako napisal A2C,nehambim sa za to)Ale pred 10 rok.som robil na jednej suciastke pre novy model,pristup do tej dielne sme mali len 3 ludia z vyroby+nejaky vyvojari...Tych papierov co sme museli podpisat o mlcani,ake sankcie dostaneme atd.Mobily z fotakmi ani nehovorim,ze sme nemohli mat...
Ja som tiež bol roboš ako ty pre VW a preto to viem porovnať aj z tohto uhla, našťastie som sa vypracoval tak ďaleko ako som a preto tie tvoje výsmešné reči o tom čo môžem a čo nie ma pekne rozosmiali, mám v práci 3D modely pre tieto automobilky a priznám sa, že som už mal čo dočinenia aj s modelmi pre Toyotu, a všetko to ide.
Jednoducho tie pokuty atď sú tak likvidačné, že si to nikto ani netrúfne risknúť.
Najkrajšie bolo keď mi od riaditeľa vývoja vo VW v Piatok večer, prišiel centrálny modul pre elektomobil na ktorom potrebovali dorobiť dajaké veci... Pracoval som na tom v Sobotu atď. V Pondelok som mu posielal screenshoty a vtedy vznikol veľký bordel, že ako si to môžem dovoliť poslať mailom

Pričom mi ich takmer kompletný model prišiel rovnakou cestou.

Napokon sa všetko vyriešilo len ich pokarhaním... Bla bla bla kecy...
Ale konečne sa vráťme k veci ohľadom MáToBlbě a ich deviantnej výroby

ČSD ep.IIb + III-IVa + ŽSR. H0, H0e
Z21, Profi-Boss, Multimouse