Sakriš, tak jsem počítal jak to vychází výškově a krapet jsem narazil. Budu na to mít výškově max. 50cm. Přičemž výškový rozdíl mezi nádražím a smyčkou je 20cm, k tomu pořádný rám a základová deska a nahoru nějaké budovy, stromečky a přírodu ... no a jsem téměř na hranici 50cm, což znamená, že v podstatě škrabu vrcholkem stromku o poličku nad kolejištěm. Přemýšlel jsem jak to snížit a jediné k čemu jsem došel bylo ubrání jednoho podzemního patra kolejí, nicméně potom už nemám kam dát skrytou stanici, což mě dost štve a nevím, jestli by výstavba jenom smyčky byla dost zajímavá

Takže jsem pro jistotu začal dělat ještě druhý návrh - tentokrát jen dvoupatrový, je to průjezdná 4 kolejná stanice s 2 vlečkama a jedním stáním pro lokomotivu. Kousky viditelné trati mi vychází spíš jenom na předvěst + vjezdovou návěst. No a do podzemí bych tomu schoval dvoukolejnou skrytou stanici, tak aby se dalo na každou kolej postavit 2 soupravy za sebe. Návrh i 3D model vystavím někdy dneska večer na
http://michalm.mysteria.cz/kolejiste. Je to bohužel jenom takový obyčejný ovál o dvou stanicích, ale já bych chtěl simulovat provoz ve stanici, tak by to s tou podzemní skrytou stanicí mohlo být taky celkem zajímavé...