Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Snakei píše:Tak se smyčkou by to vypadalo takhle, problém nastal se stoupáním tý budoucí přípojky, je to 13promile, není to extrém?
lajblt píše:To už bych to spíš udělal tak, že vlaky pojedou po červené trase a zrušíš ten pravý vejzd do tunelu. Tj. trať by vedla přes obě stanice. A SN bych rozšířil na 3-4 koleje.
Snakei píše:čekám zda se ještě vyskytne nějaká rada/ výtka a hurá na stavbu rámu.
el_salamo píše:Snakei píše:čekám zda se ještě vyskytne nějaká rada/ výtka a hurá na stavbu rámu.
Necetl jsem od zacatku, tak nevim zda to neni zamer: jakmile projedes 1x nekterou smyckou, tak uz budes jenom krouzit
Polabský píše:el_salamo píše:Snakei píše:čekám zda se ještě vyskytne nějaká rada/ výtka a hurá na stavbu rámu.
Necetl jsem od zacatku, tak nevim zda to neni zamer: jakmile projedes 1x nekterou smyckou, tak uz budes jenom krouzit
Hezký večer, také to sleduji jen zlehýnka. Postřehl jsem jen, že to má být téměř placka, páč to jakýsi program neumí.
Asi bych se ještě podrobněji věnoval vlastnímu kolejovému uspořádání.
t29 píše:Ještě o rozměrech - ta "chodbička" uprostřed U je jenom 40 cm široká, bude to stačit?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků