PRAKTIKY WEBu SCT

Co se nikam nevešlo, neni pro to téma apod.

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Příspěvekod PaMi » pon 25 srp, 2008 7:56 pm

Hoši, přestaňte si už měřit šulinky a soutěžit kdo počurá stěnu výš.

ADMINE zasáhni a použij DELETE !!!!!!!!
-- TT -- ČSD -- Jenom pro radost -- TrainController 8.0 Gold -- Moduly
PaMi

Příspěvekod Jan Jirásek » pon 25 srp, 2008 7:58 pm

Kdepak, Ty jsi schopen jít přes cokoliv, tak nějak se to o tobě ví. Já nechci docílit ničeho, mel si co chceš, tohle jsi neukočíroval stejně jako cokoliv jiného. Vždy nahodíš jen to, co se ti hodí. Opět zde lžeš, všechny důkazy budou na netu. Jo, klidně si to tr. oznámení ty ubožáku dej. Už se na to moc těším, takových tobě podobných jsem už řešil několik, bavil jsem se tím až do konce :)

Měl jsi jít do politiky. Každý mne přesvědčuje, že pokaždé máš prý poslední slovo :) tohle je sice hezké ale i účelné. Jsi šikovný chlapík co by se mohl někde prosadit. Jinak by bylo vhodné, abys přestal rozhodovat za ostatní a přestávat se vydávat za většinu - Tvé sebevědomí je neskutečně vtíravé až populistické...
Jan Jirásek

Příspěvekod Jan Jirásek » pon 25 srp, 2008 8:15 pm

PaMi píše:Hoši, přestaňte si už měřit šulinky a soutěžit kdo počurá stěnu výš.

ADMINE zasáhni a použij DELETE !!!!!!!!

Máš pravdu, nemá smysl se s ním přít. Stahuji se. Valter je mimo hru, dořeším si to s adminem Railnetu! Každopádně pirátství a spamerství je stále na vrub ZV.

Za toto se omlouvám, je to jen konstruktivní a vypočítavá mašinérie kterou ZV rozjel proti SCT.
Jan Jirásek

Příspěvekod Dan Buchtela » pon 25 srp, 2008 8:16 pm

Taktéž si dovoluji poprosit o zásah admina. ejména sprosté nadávky z klávesnice pana Jiráska už mi připadají nedůstojné tohoto fóra.

O tom, že na SCT admini mažou komentáře, zejména tehdy, když se v nich objeví odkaz na původní zdroj článku, není třeba polemizovat - to je jasné jak facka už delší dobu :-)

Nebo že by za tím vším mazáním stál zase ZV? :lol:
Dan Buchtela

Příspěvekod Jan Jirásek » pon 25 srp, 2008 8:28 pm

Dan Buchtela píše:Taktéž si dovoluji poprosit o zásah admina. ejména sprosté nadávky z klávesnice pana Jiráska už mi připadají nedůstojné tohoto fóra.

O tom, že na SCT admini mažou komentáře, zejména tehdy, když se v nich objeví odkaz na původní zdroj článku, není třeba polemizovat - to je jasné jak facka už delší dobu :-)

Nebo že by za tím vším mazáním stál zase ZV? :lol:

Si ještě spíš, otoč se a probuď se ráno, nemyslím si že bych zde psal vulgárně. Neskákej zase šíbru někomu někam jen proto, že si tak dobře rozumíte :)
Asi budu muset ještě moc-x-rát vysvětlovat, že pokud vložíš komentář mimo regnutí znovu, smaže se ti a pokud je to 4x máš BAN který se musí pak vypnout. Je tak těžké to pochopit?
Jan Jirásek

Příspěvekod vlastimil vašíček » pon 25 srp, 2008 8:33 pm

proč. jenom ať se to nemaže. jenom bych to doporučoval zamknout.

můj názor: jendu neznám, na jeho web jsem ničím nepřispíval takže nehodnotím

zdeněk....dle mě no comment. nic se mu nelíbí, všechno má vymakané jenom on ( viděl někdy někdo něco od tohoto člověka??), modely má dokonalé, slovíčkaření ovládá na jedničku a až od tebe uvidím na netu jedinou mašinu a bude opravdu tak dokonalá jak jsi podle všech ty sám, tak možná názor změním. že ty znáš hromadu věcí je věc jiná, že to neznají jiní....děláš si z nich srandu a pomalu se značíš za boha. takže až se ty sám uklidníš tak se všechno snad zlepší.

všimni si, že jsem nepoužil hrubých slov až budeš odpovídat
Naposledy upravil vlastimil vašíček dne pon 25 srp, 2008 8:48 pm, celkově upraveno 1
E103 001 moje životní láska

Digital by Roco & Lenz silver

r.v. 1979, bývalý výpravčí ČD
vlastimil vašíček

Příspěvekod Dan Buchtela » pon 25 srp, 2008 8:46 pm

vlastimil vašíček píše:zdeněk....modely má dokonalé, slovíčkaření ovládá na jedničku ( viz moje "segmentovka" - co je ti do toho jak si to já doma označím

Ahoj Vlasto, v rámci objektivity musím konstatovat, že to objasnění významu modulovka jsem si dovolil do Tvé diskuze přidat já, nikoliv Zdeněk. Viz. zde:
http://magazin.modely.biz/diskuze/viewt ... &start=105

To jen, abychom Zdeňka nedémonizovali ještě více, než tomu tak bylo činěno doposud :-) Jinak každý má právo na názor a já oceňuji, žes dokázal svůj negativní názor sdělit opravdu bez vulgarit...

Ahoj Dan
Dan Buchtela

Příspěvekod vlastimil vašíček » pon 25 srp, 2008 8:47 pm

no tak nic. za křivé obvinění se omlouvám a mažu to. ostatní zůstává
E103 001 moje životní láska

Digital by Roco & Lenz silver

r.v. 1979, bývalý výpravčí ČD
vlastimil vašíček

Příspěvekod pan.martinek » úte 26 srp, 2008 7:18 am

Klidně ať to nemažou, aspoň si ve stáří budou z nudy číst a libovat si v těch promiňte "sračkách", co si nadrobily...
Uvidí, že to nebylo vůbec důstojné a možná se nad sebou i trošku zamyslí...
Ale já osobně si myslím, že Zdeněk Valter zas až tak hrozný není, i když pořád někde spamuje, každý je nějaké. Poslední dobou mi nejvíce vadí Jan Jirásek, který nikam nedává jiné komentáře, než ty pomlouvající Zdeňka.
Projíždí fóruma hned jak vidí zmínku o Zdeňkovi, píše, jinak je zticha...
Takže, pro oba: Zakopejte válečnou sekyru !
H0, III./IV., Modul, Brejlovec, Zamračená, Hektor, Kufr, Hurvínek
pan.martinek

Příspěvekod boy.rough » úte 26 srp, 2008 9:37 am

No tak chlapci, to jste družstevníci :?: :D :D :D
Jezdím na účkách (asi poslední mohykán) a opravdu s nimi nemám problém.
boy.rough

Příspěvekod Jan Jirásek » úte 26 srp, 2008 12:35 pm

pan.martinek píše:Klidně ať to nemažou, aspoň si ve stáří budou z nudy číst a libovat si v těch promiňte "sračkách", co si nadrobily...
Uvidí, že to nebylo vůbec důstojné a možná se nad sebou i trošku zamyslí...
Ale já osobně si myslím, že Zdeněk Valter zas až tak hrozný není, i když pořád někde spamuje, každý je nějaké. Poslední dobou mi nejvíce vadí Jan Jirásek, který nikam nedává jiné komentáře, než ty pomlouvající Zdeňka.
Projíždí fóruma hned jak vidí zmínku o Zdeňkovi, píše, jinak je zticha...
Takže, pro oba: Zakopejte válečnou sekyru !

:) krapet jsi to otočil, ať napíšu cokoliv a kamkoliv, tento jedinec se nalepí jak osina v zadnici a už spouští lavinu svých argumentů :)
Jan Jirásek

Příspěvekod blekk1 » úte 26 srp, 2008 1:15 pm

Chalpci, mám tú možnosť vybaviť dva páry boxerských rukavíc a ring a môžete si to kľudne vysvetliť. Prídete vlakom do SR, spojíte príjemné s užitočným, čo to pofotíte a je to.... :D :D :D :D :D :D :D :D :D
blekk1

Příspěvekod pan.martinek » úte 26 srp, 2008 1:23 pm

Nevím, ale pode toho, co jsem viděl, tak sem myslel, že ty.
Ale nechám vás být, jen vás prosím: Nechte se!
H0, III./IV., Modul, Brejlovec, Zamračená, Hektor, Kufr, Hurvínek
pan.martinek

Příspěvekod Michal Dalecký » úte 26 srp, 2008 2:07 pm

Tak panove, nestacim se divit co se tu rozpoualo, toto tema je ve foru off topic, tzn. nebudu nic mazat. Nestrpim tady ale vulgarni vyrazy a nadavky. Myslim, ze co jste si chceli rict jste si rekli a ukoncete to a nechte toto vlakno upadnout do propadliste dejin. Vas ostatni prosim, nepiste dalsi prispevky typu "ukoncete to" apod. Pokud to neprestane, tak to tady uzamnknu.
:: H0, DCC, III-IV :: http://www.ambmodely.cz :: http://diskuze.modely.biz
Michal Dalecký

Příspěvekod richard0404 » stř 27 srp, 2008 8:09 pm

??????Článek na SCT o zřícenině v Nku . http://www.modellweltmueller.de/NModul_Burg Jméno Andreas Lindner neuvedeno. Tak nevím pane Jirásku ??????
"H0-analog - V SBB" "Faller Car System" "Moduly sekce N"
richard0404

PředchozíDalší

Zpět na Nezařazeno (off topic)