PRAKTIKY WEBu SCT

Co se nikam nevešlo, neni pro to téma apod.

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Příspěvekod Radek Mende » pon 25 srp, 2008 5:33 pm

Jan Jirásek píše: ať tam budou či nebudou vycházet články - tak bude jen eShop!

To je dobře,a budeš prodávat i nějaké zboží ?Scháním ovladač točny Fleischman 6915,mám počkat ?
Jan Jirásek píše:Nechci to řešit veřejně, neboť nejsem hádavej člověk, mě je to ale zcela jedno! Já si myslím, že nemá smysl s tebou vůbec komunikovat
Toto už jsem četl několikrát ,to je vyloženě vidět ,že jsi kliďas a nechceš se hádat,ale stejně Ti ti to Jendo nedá viď?

Ještě takový dotěrný dotaz,viděl Tě někdy někdo,nebo jsi opravdu jen počítačový virus?
Třeba Zdenka jsem viděl,ale Tebe nikdo z mých známých neviděl,ačkoliv se snažili.
TT DCC , PC ovládání Model Jop+ FCS,v současné době i N moduly
http://www.radyme.websnadno.cz
Radek Mende

Příspěvekod Jan Jirásek » pon 25 srp, 2008 5:49 pm

Mě nejde o to, kdo tomu uvěří či naopak, mě jde o to, že už si dovoluješ vážně hodně - někdo ti musí už dát najevo, že nejsi tady jediný kdo bude určovat kde se co může nebo nemůže napsat. Projel jsi to hošane, sestavím veškeré tvé kroky z historie tvých pohybů na website SCT a uvedu to do oběhu. Mě jsi volný jak vítr, jenže já si před tebou prostě na zadek nesednu, zatím jsi nám toho krom pomluv, intrik a špíny.. neukázal :)

Vyjádření je zde:

http://modely.firenet.cz/index.php
Jan Jirásek

Příspěvekod Jan Jirásek » pon 25 srp, 2008 5:53 pm

Ještě takový dotěrný dotaz,viděl Tě někdy někdo,nebo jsi opravdu jen počítačový virus?
Třeba Zdenka jsem viděl,ale Tebe nikdo z mých známých neviděl,ačkoliv se snažili.[/quote]

...tohle jsi nemyslel vážně že ne? :)
Jelikož se pohybuji mezi českem a německem tak často, jako je pro tebe všední cesta ráno do práce nebo do školy, nemohl jsem časově a nebo nestíhal, se dostavit na srazík se Zdendou Valtíkem.. tohle mi holt uniklo. Jsi kousek od Čelákovic.

Už si vzpomínám, chtěl jsi něco ohledně točny. Omlouvám se, prostě časově jsem na tom dost špatně ale pokud máš i nadále zájem, můžem se domluvit abys přijel ke mě domů. Máš to 20 min. autem..
Jan Jirásek

Příspěvekod GaborM » pon 25 srp, 2008 6:42 pm

Pan Jirásek,

Vo svojej prvej reakcii na príspevok Zdenka Valtera píšete, že ste nezmazal autorovu komentár na neautorizované zverejnenie jeho rok starého článku. Ja neviem kto ho zmazal, ale zmazaný bol a vážne pochybujem o tom, že by to bol Zdeněk, z viacerých dôvodov.
Po autorovom komentáre, ktorý tam nevydržal ani tri hodiny, som ten komentár ja osobne vrátil naspäť. Vydržal tam asi hodinu, zase bol zmazaný. Na to som ho tam vrátil opäť a o desať minút bol zmazaný znova a mne bol daný BAN. Naozaj nepredpokladám, že by mal človek, ktorému tak nedôverujete, tak vysoké oprávnenia na Vašom WEB-e, že by to dokázal. Nehovorím o tom, že mi bola taktiež zrušená moja riadna registrácia na Vašom WEB-e. Ani to nemohol urobiť.
Zdenka veľmi dobre poznám a nemá dôvod robiť veci, ktroré mu pripisujete.
Prečítal som si podstatnú časť diskusie na Vašom WEB-e a som toho názoru, že tým konfliktným typom ste Vy.
Tým červeným textom, ktorý máte momentálne vycapený na úvodnej stránke svojho web-u strápňujete hlavne seba, lebo kto si len trošku poriadne prečíta Váš spôsob komunikácie v diskusii, bude mu jasné ktorá bije.
S pozdravom

GaborM
GaborM

Příspěvekod boy.rough » pon 25 srp, 2008 6:44 pm

Velmi zajímavá debata a je taková přínosná :D :D :D .
Naposledy upravil boy.rough dne pon 25 srp, 2008 6:47 pm, celkově upraveno 1
Jezdím na účkách (asi poslední mohykán) a opravdu s nimi nemám problém.
boy.rough

Příspěvekod Jan Jirásek » pon 25 srp, 2008 6:46 pm

Pokud vkládáte stejně dlouhý text několikrát zasebou, systém to vyhodnotí jak spam, proto se smaže! Není důvod někomu mazat komenty, vždy si to uživatel zaviní sám. Pokud je regnutý, nestane se to!

Je to Váš názor, já si nemyslím že tím poškodím sebe, nechci poškodit ani zakladatele všech problémů. Právě se zeptejte jeho, proč tam tento materiál vložil a za jakým důvodem. Mě je jedno co si o tom myslíte, každopádně na Valtera koukáte skrz moc barevné brýle, ono to ale dle skutečnosti tak zcela pozitivní nebude!

Poslal jsem Vám na e-mail co máte uveden na webu v SK zprávu.
Jan Jirásek

Příspěvekod Zdenek Valter » pon 25 srp, 2008 7:00 pm

Jan Jirásek píše:...tohle jsi nemyslel vážně že ne? :)
Jelikož se pohybuji mezi českem a německem tak často, jako je pro tebe všední cesta ráno do práce nebo do školy, nemohl jsem časově a nebo nestíhal, se dostavit na srazík se Zdendou Valtíkem.. tohle mi holt uniklo. Jsi kousek od Čelákovic.

Už si vzpomínám, chtěl jsi něco ohledně točny. Omlouvám se, prostě časově jsem na tom dost špatně ale pokud máš i nadále zájem, můžem se domluvit abys přijel ke mě domů. Máš to 20 min. autem..

Já myslím že myslel.

Jen bych se rád podělil se čtenáři o moje osobní zkušenosti.

Loni jsem se pokoušel sejít s Jeníkem na jeho pozvání do Čelákovic abych si prohlédl super místo na pořádání setkání.

Večer jsme se domluvili na tom že Jenda bude doma povídali o všem
možném a já se těšil ze máme další možnost se sejít někde poblíž Prahy.
Druhý den se řítím k Čelákovicům a Jendovi volám a Jenda nebere telefon. Po týdnu se mi ozval omluvil a domluvili jsme se znovu na další den.
Opět se řítím do Čelákovic a Jenda zas nebere telefon.
Tohle se opakovalo dámy a pánové ještě 2x takže jsem si po čtvrté udělal názor, že s Jendou se prostě nedá počítat.

Jak jsem se přesvědčil nebyl jsem sám kdo zažil s Jendou to samé....
Zdenek Valter

Příspěvekod TT-maniac » pon 25 srp, 2008 7:11 pm

No to mi připomíná když jsem byl malý a na písku jsem se hádal o hračky.To už je doba ... Ale udivujete mě ,protože většinou když se chlapi pohádají druhý den už je to v pohodě.To se nemůžete usmířit ? A řešit to tady a takhle veřejně házet špínu jeden na druhého.Tak přiznejte každý své chyby a je to ! Nikdo se vám za to smát nebude - nikdo není bezchybný ! A pokud ty hádky budou pokračovat bude to fakt jen pro smích ostatních ,protože takhle dlouho se hádat vydrží fakt jen ženské ... :?
TT , analog , epochou se neřídím ... dělám to co se mi líbí
TT-maniac

Virtuální Hamburk

Příspěvekod Doja » pon 25 srp, 2008 7:11 pm

To je pravda, já jsem měl jet na virtuální výlet do Hamburku s panem Jiráskem a také se nikam nejelo.
Do teď mě to nebylo řádně vysvětleno. Čekal jsem alespoň jedno férové slovo (nejedu). Proč nekomunikujete p. Jirásku, když je potřeba?
Myslíte, že se takto jedná v Německu, kterým se tak často oháníte? Tam to párkrát uděláte a už si neškrtnete.
Doja

Příspěvekod TT-maniac » pon 25 srp, 2008 7:12 pm

TT-maniac píše:No to mi připomíná když jsem byl malý a na písku jsem se hádal o hračky.To už je doba ... Ale udivujete mě ,protože většinou když se chlapi pohádají druhý den už je to v pohodě.To se nemůžete usmířit ? A řešit to tady a takhle veřejně házet špínu jeden na druhého.Tak přiznejte každý své chyby a je to ! Nikdo se vám za to smát nebude - nikdo není bezchybný ! A pokud ty hádky budou pokračovat bude to fakt jen pro smích ostatních ,protože takhle dlouho se hádat vydrží fakt jen ženské ... :?
Jo nic z toho neberte jako urážku ! Aby tu pak z toho nevypukla hádka :roll:
TT-maniac

Příspěvekod boy.rough » pon 25 srp, 2008 7:24 pm

Už se poprali :?: :?: :?:
Jezdím na účkách (asi poslední mohykán) a opravdu s nimi nemám problém.
boy.rough

Příspěvekod TT-maniac » pon 25 srp, 2008 7:31 pm

boy.rough píše:Už se poprali :?: :?: :?:
Jó no ... to by bylo moudřejsí než tyhle hádky . To by bylo vyřešené hned ...
TT-maniac

Příspěvekod Zdenek Valter » pon 25 srp, 2008 7:43 pm

Jan Jirásek píše:Pokud vkládáte stejně dlouhý text několikrát zasebou, systém to vyhodnotí jak spam, proto se smaže! Není důvod někomu mazat komenty, vždy si to uživatel zaviní sám. Pokud je regnutý, nestane se to!

Je to Váš názor, já si nemyslím že tím poškodím sebe, nechci poškodit ani zakladatele všech problémů. Právě se zeptejte jeho, proč tam tento materiál vložil a za jakým důvodem. Mě je jedno co si o tom myslíte, každopádně na Valtera koukáte skrz moc barevné brýle, ono to ale dle skutečnosti tak zcela pozitivní nebude!

Jendo sorry ale jsi mimo, skupina okolo Railnetu obsahuje i mne. Jsem jedním z prvních přispivatelů a s kluky se osobně znám.

Proto bych rád, abys článek, který stále zveřejňuješ bez autorského souhlasu a pomluvný textem k mé osobě smazal.
Svá tvrzení těžko dokážeš a v současné situlaci by nebyl problém to vztáhnout jako urážku mé osoby.
Bohužel většina lidí už Tvé nekalé praktiky zná a nevěří Ti.
Pomluvou mé osoby nedocílíš toho že lidé na Tvé jednání zapomenou a ospravedlní ho.
Zdenek Valter

Příspěvekod TT-maniac » pon 25 srp, 2008 7:49 pm

Zdenek Valter píše:
Jan Jirásek píše:Pokud vkládáte stejně dlouhý text několikrát zasebou, systém to vyhodnotí jak spam, proto se smaže! Není důvod někomu mazat komenty, vždy si to uživatel zaviní sám. Pokud je regnutý, nestane se to!

Jendo sorry ale jsi mimo, skupina okolo Railnetu obsahuje i mne. Jsem jedním z prvních přispivatelů a s kluky se osobně znám.

Proto bych rád, abys článek, který stále zveřejňuješ bez autorského souhlasu a pomluvný textem k mé osobě smazal.
Svá tvrzení těžko dokážeš a v současné situlaci by nebyl problém to vztáhnout jako urážku mé osoby.
Bohužel většina lidí už Tvé nekalé praktiky zná a nevěří Ti.
Pomluvou mé osoby nedocílíš toho že lidé na Tvé jednání zapomenou a ospravedlní ho.
Ticho už Oba :lol: .Dejte si mír a je klid.Michal smaže tohle téma.A je vyřešeno.Na světě bude mír :lol:
TT-maniac

Příspěvekod StandaR » pon 25 srp, 2008 7:54 pm

TT-maniac píše:Ticho už Oba :lol: .Dejte si mír a je klid.Michal smaže tohle téma.A je vyřešeno.Na světě bude mír :lol:

Já osobně bych akorát rád viděl ty důkazy proti Z. Valterovy kterými se tu tak pan Jirásek ohání, jen ze zvědavosti ... protože tahle hádka je čím dál tím víc zajimavější...ale Nicméně mám z obou Modelářů respekt už jen proto že dokáží poradit a pomoct...
H0 V Epocha osobní, VI Epocha Nákladní

Víc změněných plánů, než kdy výrobci vyrobili modelů :)
StandaR

PředchozíDalší

Zpět na Nezařazeno (off topic)