Fakt je že manuály Zimo jsou vůči sobě různě posunuté, nejen podle jazykové verze, ale i podle data vydání. Jinak pro nezvukové dekodéry asi není potřeba nějakých závratných kapacit, a pokud člověk nepoužívá zastavování nesymetrií signálu a podobně, tak se asi lze spolehnout jen na předřadný odpor, případně tlumivku. Nicméně když jsem návody studoval znova a ještě pečlivěji, vyšlo mi že u Zima se VŽDY přídaná kapacita připojuje mezi společné plus (modrý vodič i pro funkce) a společnou zem dekodéru (většinou šedý vodič). To znamená, že se kapacita připojuje až za usměrňovač a stabilizátor dekodéru, a funguje pouze pro jeho vnitřní spotřebu (včetně napájení funkcí a motoru pochopitelně), takže ani s použitím neúplného powerpacku by to nemělo nic ovlivňovat (vyjma počáteční proudové špičky po připojení).
Otázkou je jen kam jsou vyvedené, protože u PluX dekodéru jsou oba přímo v patici, ale většinou i někde vzadu. Vyvedení plusu a země na patici vcelku vtipně využívá Piko (u novějších srojů jako BR118 a T679.2), kdy přes nějaký již z výroby obsažený odpůrek a diodu může být připojený kondensátor, pro který je i připravené místo v lokomotivě a na plošňáku. Vyvedení dozadu se zase dá použít někde, kde tato přípava není (typicky Roco), a člověk si pak může postavit powerpack jak uzná za vhodné. V případě Zima, nepoužívání zastavování nesymetrií a při použití maximálně 1000uF je to vskutku na uvážení jedince, pokud je však cokoliv z výše zmíněného nedodrženo tak Zimo v návodu uvádí, že kompletní zapojení je již potřeba (a tady v tom bych asi celkem oponoval Bedlishovi, neboť ten vybíjecí 3K3 odpor skutečně bude potřeba pokud se bude ono brždění nesymetrií používat, jinak by možná mohlo dojít i k tomu, že souprava prostě nezastaví tam kde má, ale to nemám ověřené).
Co se mojí rosničky týče, nedodělané je to vlastně pořád stejně (nejsou dodělaná světla a nejsou závaží odlitá z olova), jen jsem vyměnil dekodér (původní problémy byly způsobené právě jím) a trochu doladil sbírání proudu, nicméně ten motor sám o sobě stojí za ho... nic a opravdu s ním kouzla dělat nejdou (proto i nejnižší rychlost vlastně není moc nejnižší, rozhodně to není žádné plazení se). Mám připravenou část dílů na stavbu nového pojezdu s hnaným všemi nápravami, z toho střední by měla být napevno v rámu, krajní obě volné, vypružené, na celé sestavě by měla být usazená nějaká menší Mashima, a mohlo by vyjít i celkem dost místa pro zátěž (samosebou že z olova). Nicméně zatím mi stále chybí nápravové převodovky, a hlavně skříň na tu rosničku, takže zatím vše odpočívá coby myšlenka velice blízko k realizaci

.