Dobrý den, vyberte si na http://www.dccdoma.cz nebo v e-shopu. Zkušenost s prodáním cca 300 ks je dobrá, spolehlivý jednoduchý dekodér. Umí víc než některé profi. Neumí ABC a SUSI. Variantu 60012 montují i do velikosti Z. Zboží posílám obratem po zaplacení, nebo je možný osobní odběr v Brně. Napište mi na dccdoma@seznam.cz a já vám pošlu český návod. JK
Vytáhnu tohle zapadlé téma, protože kvůli jednomu dotazu nechci zakládat nové vlákno. Potřeboval bych tip na co nejmenší dekodér do lokomotivy. Potřeboval bych ho nacpat do kabiny páry 086 v enku. Nemáte někdo dobrý tip? Děkuji.
Zrejme sa nájde aj niečo menšie, no mám celkom dobré skúsenosti s dekódermi Viessmann 5240. Má dva funkčné výstupy a dá sa k nemu pripojiť powerpack. Prevádzkujem bezproblémovo 3 ks.
Tak po dvou hodinách hledání ( ne vše je skladem) jsem našel ZI-MX616. Je to prcek, zvládne i ABC (pro jistotu - ještě nevím jak to budu mít časem vyřešené), byl skladem a hlavně, byl drahý Děkuji všem zúčastněným za snahu a zájem, bylo se od čeho odrazit.