Určitě s užšími moduly ušetřím skladovací místo, ale délka je taky důležitá, tady moje návrhy stanice na motivy stanice Světlá Hora - je to na šířce 50 cm, ani tak se tam budovy nevejdou, takže řešením vybočení osy modulu - bude to modul stanice použitelný na setkání velkých modulů i pro doma. Stanice je proto složená z modulů 2x 90 cm a 2x 60 cm, tedy pro přepravu dvě dvojice. Na doma je délka 300 cm moc a tak je jeden 60 cm díl vytahovatelný - je na něm skladiště - prostě doma nebude. Dole 2x nákres - dlouhá verze "klubová" a krátká domácí. Na modulech držím zásadu - osa koleje od okraje modulu min. 10 cm, jsou tam malé náspy, jinak je lépe udělat buď malý zářez nebo nějakou montovatelnou zábranu proti pádu vozidla na zem - nejlépe průhlednou.
No i moje Lipová, která tedy určitě doma postavit u mne celá nejde

tak má vyjímatelný díl 60 cm a takto zkrácená se vejde do klubovny. Holt kompromisy se musí dělat.
Tak tady Světlá Hora v klubové variantě:

stejná Světlá Hora jako domácí modul v sestavě mého oválu, ta písmena - to jsou tvary rozhraní Fremo

no a pak existuje ještě verze domácího oválu s panelárnou, je to taková vize, jak by se dalo někdy... pokračovat - princip shodný - moduly 50 cm, vyosení, ať se mi tam vejde aspoň část haly, jeřáby, skládky....., tady je verze s vyosením ven, ale může to být i zrcadlově dovnitř oválu, má to taky opět jeden vytahovatelný díl - pro doma 240 cm, pro klubové setkání 300 cm.

a protože nepočítám s tím, že bude vždy ovál, přece jen jsou to moduly, jsou ve výhledu moduly R 700, 30 st. ať mohu udělat oblouk 90 st., pak už s kamarádem jdeme na "domácí setkání", ale chvilku to ještě bude trvat