Za mne určitě ano, mám rád tuhle dobu i II epochu, jen to bohužel v TT absolutně míjí české a moravské země, což mi vadí. Chápu, že TT síla zákazníků je prostě v jiných letech.... Již jsem se zmiňoval, že v TT jsou modeláří velmi konzervativní, což já nejsem...
Snad třeba T3 se objeví v "našem provedení", včetně příslušných vozů. Snad se alespoň DS pochlapí a potěší nás T3. Já bych jistě jen u jedné nezůstal... mám k ní i zatím nesložené rozkošné 5tiokeňáky z Peček. Baví mne ty loukoťová kola na těchto vozech. Tuhle mne tillig nakrkl, kdy jsem si objednal vozy I. epochy a i na webu měly loukoťová kola a přišlo to s obyčejnými...
Mám tyhle doby rád a proto mnoho modelů k těmto letům mám a i proto jsem si do kolejiště zamontoval jednokolejku (ne sice v provedení I. epochy.), aby to zas na ježdění nevypadalo úplně mimo a bylo to trochu snesitelné...
Kdo chce tuhle dobu, ať jde do H0 - tam toho je k výběru. To je také i jeden z důvodů proč trochu lituji, že jsem se vrátil k TT. V H0 toho je k mání a lépe by se to také stavělo připadně upravovalo...
Takže jeden z vánočních přírusků do mé stáje, který jsem rád přivítal a přál jsem si (roco mi bohužel unikla). Není to sice naše a i tak se mi to líbí a já na tuto správu včetně DRG ujíždím.

Včetně starých elektrických lokomotiv a mrzi mne, že nemám třeba tu od Brawa. A E70 v novějším provedení. Kdyby je někdo měl volné v super stavu, neváhejte mi napsat.