Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
hank61 píše:... abyste si nemysleli že na velkou segmentovku kašlu, tak o víkendu započala výroba skryťáku. Vzniká segment o rozmerech 190x35cm pro 5 kolejové SN, na ktery bude navazovat další segment cca 85x65 cm s vratnou smyčkou
miroslav lengyel píše:Ale tak jistě,problém je malinko v tom,že nemám pomalu kdy si ten dekodér objednat,natož ho pak instalovat.Ale tak zatím holt budu syslit a až bude více času,tak potom tvořit,no.To si nestěžuji,tak to prostě je a nebýt práce,kterou teď mám,tak si mohu o mnohém nechat jen zdát.
Barbucha píše:hank61 píše:... abyste si nemysleli že na velkou segmentovku kašlu, tak o víkendu započala výroba skryťáku. Vzniká segment o rozmerech 190x35cm pro 5 kolejové SN, na ktery bude navazovat další segment cca 85x65 cm s vratnou smyčkou
Ty mě sereš, jak jedeš
Barbucha píše:miroslav lengyel píše:Ale tak jistě,problém je malinko v tom,že nemám pomalu kdy si ten dekodér objednat,natož ho pak instalovat.Ale tak zatím holt budu syslit a až bude více času,tak potom tvořit,no.To si nestěžuji,tak to prostě je a nebýt práce,kterou teď mám,tak si mohu o mnohém nechat jen zdát.
Trochu jsme tě v Hluku pomlouvali, že se nějak flákáš
miroslav lengyel píše:Barbucha píše:miroslav lengyel píše:Ale tak jistě,problém je malinko v tom,že nemám pomalu kdy si ten dekodér objednat,natož ho pak instalovat.Ale tak zatím holt budu syslit a až bude více času,tak potom tvořit,no.To si nestěžuji,tak to prostě je a nebýt práce,kterou teď mám,tak si mohu o mnohém nechat jen zdát.
Trochu jsme tě v Hluku pomlouvali, že se nějak flákáš
Jako v Mnichově,o nás bez nás.A kdopak byl v té partičce,Milan,Ferda?
miroslav lengyel píše:Myslím zdejšího guru přes plánování kolejišť.
miroslav lengyel píše:Když u tebe a s tebou se plká velice dobře.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků