Prkenné stěny jsou podle mě v pohodě a neumím je změřit jejich hloubku drážky.
Dále, není problém si dodatečný aršík, kde jsou rozsochy objednat. Stačí se zeptat. Dostal jsem ujištění, že pokud při stavbě poškodíte díl, tak není problém ten díl dokoupit. Opravdu se stačí jen zeptat.
Pokud mně papírový díl péra a ložiska nevyhovuje, tak šáhnu do šuplíku a díl dám odlitý. Jenže odlité díly jsou stejné a přitom je plno druhů (typů) ložiskových domků a počet pér v pružnici. A zde se autor stavebnice snaží to udělat, tak jak je to na voze.

Materiálové hybridy od MŽ nemám rád:
Modelářská technologie je plast, papír a kov, popřípadě dřevo.
Přitom plno kovových leptaných dílů se lehce nechá udělat PC a tisknout na papír, vystřihnout a aplikovat na model. Udělám si svoje a přesně na daný model. A mám to daleko levnější, než je koupit nebo dělat na zakázku. Je pravda, že některé leptané díly také používám a kupuji je na burze nebo si je objednám a zaplatím poštovné. Ale vždy si objednám víc stavebních dílů na stavbu modelů. Takže si nekupuji jen 1 lep, ale třeba 10 kusů leptů a další lepty, které jsou na skladě a budou potřeba na stavbu.
Pokud Piko, Roco, Brava budou vyrábět československá železniční vozidla a lokomotivy, tak je nemusím stavět. Nechci evropská vozidla, chci vozidla, která vyráběla československá vagónka.
Vozy I a II epochy nikdo nedělá, tak si je musím vyrobit. Že zrovna se bude vyrábět tahle stavebnice, mně vyhovuje. Celou brzdovou soustavu, brzdařské budky, všechny typy nárazníků mám vše v šuplíku odlité. Zde já problém nemám. Pokud nemám, tak vyrobím mustr, nechám odlit opravdu hodně kusů.
To samé platí pro obtisky, které si dokážu vyrobit sám.
Loukoťové dvojkolí používám Fleischmann a dají se koupit třeba zde
http://www.vlackybekr.cz/vlackybekr-cz/Fleischmann-00534019-Loukotova-paprskova-dvojkoli-jednostranne-izolovana-d3496.htm. A když je kupuji tak koupím třeba 10 nebo 20 kusů najednou.