No, je fakt, že bych tu docela rád viděl práce některých vášnivě diskutujících jedinců. U některých jsou příspěvky do DF jen na téma co je špatně, jak by to mělo/nemělo být, ale nějaký jejich vlastní výtvor zde postrádám. Byly doby, kdy jsem sem chodil s napětím, co nového v jakém tématu(modelářském, ne plkacím) bude, kdo co nového vymyslí, postaví. Nové informace v TT komunitě jsou ovšem v poslední době většinou jen o novinkách a co je/není blbě. Trochu málo. Ještěže v H0 jsou bastlíři, kteří pracují rychle, pěkně a ještě se nebojí jít s kůží na trh a svou práci zde dávají v plen. Prostě se musíme smířit s přístupem MTB, každý nechť si koupí, co se mu líbí a že nám nikdo už nic kvůli MTB nevyrobí????? On nám T-éčkařům někdo někdy už něco vyrobil?????? Vše jen většinou hodně kompromisní ČSD/ČD verze německých předloh, až na čestné výjimky Roco(Brejle), Kuehn(jakoby náhodou zase Brejle, Bastardi spíš protože byli i u DR/DB)) a teď Kocour od Tilliga. Zase taková záplava ryze českými modely od tří konkurenčních firem to tedy za ta léta není, že.

Radši pojďte něco dělat.......a dát to sem, místo slintání dokola o ničem. Já bych dělal, ale záda mě bolí tak, že sice můžu sedět, ale když se pak zvednu, tak pak při chůzi jakoby pořád sedím

. Dnes jsem byl na RTG a zítra k neurologovi. Těším se.