návrat

Fórum pro stavbu, přestavbu a provoz modelového kolejiště.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: návrat

Příspěvekod miroslav lengyel » pon 17 říj, 2016 5:19 pm

Milane já jsem věděl,že se někdo chytne :lol: ,jen jsem netušil,že to bude zrovna Mistr. :D :wink:
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod workous » pon 17 říj, 2016 5:47 pm

milan ferdián píše:
miroslav lengyel píše: No kdybych dělal N-ko,tak bych tohle řešit nemusel,páč tam takové detaily nejsou. :mrgreen:

A Míro,na to jsi přišel jak :?: :mrgreen: Tak já se pachtím s fabkovým zámkem s klíčem,s visací zámkem,klikami,s tištěným snářem v dopravní kanceláři a ty napíšeš toto :P .
Milan

Dobrý :D :D :D
Roco Geoline/DCC DR5000 + RocRail/JMRI momentálně v pauze..
workous

Příspěvekod Barbucha » úte 18 říj, 2016 6:32 pm

Já vím, že to není dvoukolejka opravdická, bylo to zjednodušení. Já měl ztopřený brány a taky jsem se drbal za uchem nad zhlavím. Nakonec jsem toho byl ušetřen…
Koketuju s myšlenkou, že bych se nějak zbavil obrovskýho stolu, co mi nechal v bytě majitel a na jeho místě si uklohnil pár segmentů :-D. Nějak mě to začíná chybět, ale ještě nedozrál čas.
Přílohy
DSC01298.JPG
DR, H0, epocha III c, v neplánované pauze.
Barbucha

Příspěvekod miroslav lengyel » úte 18 říj, 2016 6:38 pm

Když vyhodíš i tu kytku na té barové židli,tak máš místa habakuk. :D Jen jde o to,aby pak majitel nevhodil tebe. :lol:
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod Barbucha » úte 18 říj, 2016 8:04 pm

miroslav lengyel píše:Když vyhodíš i tu kytku na té barové židli,tak máš místa habakuk. :D Jen jde o to,aby pak majitel nevhodil tebe. :lol:

Nezlob, to je jediná kytka, která přežila péči bejvalý. Po babičce :-). Jinak tam je výlez na lodžii.
Barbucha

Příspěvekod Rocky_MK » stř 19 říj, 2016 7:42 am

Kvartyr jak stodola, tam ze neni misto na kolejiste ?? :lol:
Nemám na kolejišti sedmivozový RailJet v N a stále ještě dýchám
Rocky_MK

Příspěvekod miroslav lengyel » pon 14 lis, 2016 4:01 pm

Tak co jsem si pro dnešní den předsevzal(není toho mnoho),tak jsem také splnil a trolejové brány jsou dopájeny. :D Musel jsem si sice nosná lana uplést,protože mi došly dráty,ale nevypadá to myslím špatně. :wink: V nejbližších dnech je snad popatřím nátěrem a pak je mohu na nějaký čas odložit,bo se budu věnovat jiné činnosti. :idea:
P.S. V popředí BR 75 Liliput,kterou mi jeden mnohem šikovnější kolega než jsem já,popatřil sběrem proudu z předního běhounu a vyrobil lepší sběrač zadního,než byl ten z výroby,takže lokomotiva dosahuje téměř jízdních vlastností strojů firmy Fleischmann. :mrgreen:
Přílohy
282.jpg
283.jpg
284.jpg
miroslav lengyel

Příspěvekod Barbucha » pon 14 lis, 2016 5:00 pm

No, paráda :-)
Barbucha

Příspěvekod miroslav lengyel » pon 14 lis, 2016 5:32 pm

Tak dělám co můžu. :wink:
miroslav lengyel

Příspěvekod hopeter » pon 14 lis, 2016 9:14 pm

No a pak , že nemáš čas... :D Zadrátované koleje obdivuju ale úspěšně se jim vyhýbám... :wink:
Ale hank61 něco říkal o Bobině tak třeba taky něco zadrátuje... :P
TT a G , epocha III / IV , jen si tak hraju ...,V jednoduchosti je síla... HOnza PETERa
hopeter

Příspěvekod hank61 » úte 15 lis, 2016 6:12 am

hopeter píše:No a pak , že nemáš čas... :D Zadrátované koleje obdivuju ale úspěšně se jim vyhýbám... :wink:

Pánové. Jestli někdo natolik miluje drátování, že mu nestačí jen to ze spoda kolejiště, tak prosím. :D Já mezi tyto nadšence a odvážlivce rozhodně patřit nebudu. To bych tu případnou Boobinu, kterou mimichodem stejně nemám, klidně sem tam projel i bez trolejí. Jinak Míro paráda :wink:
Celoživotní hračička ;-)
https://hank61.rajce.idnes.cz
hank61

Příspěvekod miroslav lengyel » úte 15 lis, 2016 12:52 pm

No jo,to si takhle koupíš Karwendel Expres a pak zjistíš,že ho od počátků věků tahal výhradně elektrika. :shock: Nu a aby jí nebylo smutno,tak koupíš další elektriku,pak ještě jednu a ještě elektrickou jednotku a než se naděješ už buduješ trolejové vedení. :lol:
miroslav lengyel

Příspěvekod hopeter » úte 15 lis, 2016 3:29 pm

Ještě,že jsem ujetej na páru... Když si ještě vzpomenu,že bych měl pod těma drátama nahoře čistit koleje... :mrgreen:
TT a G , epocha III / IV , jen si tak hraju ...,V jednoduchosti je síla... HOnza PETERa
hopeter

Příspěvekod Rocky_MK » úte 15 lis, 2016 3:41 pm

hank61 píše:
hopeter píše:No a pak , že nemáš čas... :D Zadrátované koleje obdivuju ale úspěšně se jim vyhýbám... :wink:

Pánové. Jestli někdo natolik miluje drátování, že mu nestačí jen to ze spoda kolejiště, tak prosím. :D Já mezi tyto nadšence a odvážlivce rozhodně patřit nebudu. To bych tu případnou Boobinu, kterou mimichodem stejně nemám, klidně sem tam projel i bez trolejí. Jinak Míro paráda :wink:

To jsou jenom řeči. Vsadil bych se, že pod stromečkem bude Bobina a na Silvestra už bude mít i zatrolejované nádraží :)
Nemám na kolejišti sedmivozový RailJet v N a stále ještě dýchám
Rocky_MK

Příspěvekod miroslav lengyel » úte 15 lis, 2016 3:51 pm

hopeter píše:Ještě,že jsem ujetej na páru... Když si ještě vzpomenu,že bych měl pod těma drátama nahoře čistit koleje... :mrgreen:

Já jsem taky na páry,proto jich mám několik a taková pára jedoucí pod trolejemi má také něco do sebe. :D
Obrázek
miroslav lengyel

PředchozíDalší

Zpět na Modelové kolejiště