Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
George V. píše:Divil byste se ale ano, zřejmě přehazuje. ...
VojtikJ píše:Mohl by mi někdo prosím ukázat na jakých modelech/mašinách se používá onen pluh na spřáhle?
peter.sid8 píše:podla tych fotiek, je ten MTB kocur uplny "zmrd". v prepocte do realu tam lieta vsetko o pol metra. Ale aj ked si vezmem nejake obrazky, podla nich je to tiez take cele nejake domrvene. Schody, svetla, priemer kolies, masinka Tomas je na tom lepsie![]()
Navrhujem tento model zlacnit asi na 75 eur a predavat ho v obchodoch s hrackami, kde su barbie, vlacik Tomas a podobne hracky. Tam to predsa patri, cele MTB. Niekde vyssie som pisal, ze mi na tom modely mieco nepasovalo.........nekupil som, aky dalsi v poradi od MTB. Vyrobili cosi ako tak normalne? Ako je to s prestavnikmi od MTB? Tie su o.k.? Planujem ich pouzit a aspon takto nejako podporit MTB, nech sa pri dalsom modely konecne spametaju.............
peter
peter.sid8 píše:dobry typ pre MTB. Nech skusia urobit nejaky Dmpost alebo Postmw. Maju vystarane ČSD, ČD a ŽSR a tento typ (okrem leptu) nikto nevyraba. Znalci ma urcite radi opravia v typoch a oznaceni
peter
Brejla píše:George V. píše:Mně to teda moc dobré nepřijde. Ten pluh trčí moc dopředu a na jen "špatné zacvaknurí" to moc nevypadá.
Podle fotek Čouďáka v sousedním vláknu- http://diskuze.modely.biz/viewtopic.php?f=16&t=9785&start=240#p205642 -ten pluh docela sedí.
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků