Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
workous píše:Tak jsem si zase přidělal práci(jako kdyby toho nebylo málo) a rozhodnul, že do stoupacím rádiusu dám most do oblouku....jelikož tam mám dva poloměry 502,7 a 434,5 , tak jsem nenašel žádný vhodný polotovar a pustil jsem se do výroby mostu domácí konstrukce(snad to dám)....rovný by byl asi "brnkačka", ale do oblouku to mi to dává zabrat
.....zatím foto polotovaru a kam bude umístěn.Myslím, že to bude lepší než kdyby za baráčky by byla skála...takhle se mi to snad podaří plynule napojit a protáhnout silnic pěkně do vrchu...
workous píše:Kamenný - cihelný.....vyrábím teď sloupy - oblouk + stoupání to je tedy žrádlo
....foto pošlu už mám vykoukaný oči od cihliček
ještě musím vymyslet z čeho zábradlí, ale asi to sletuji z drátu a bude co jiného....
miroslav lengyel píše:Nebuď spořivej a kup si pořádný zábradlí.
miroslav lengyel píše:No on je poněkud rozdíl v ceně,zábradlí na most vyjde na 2 stovky,ale například jedn stožár s dvojitým výložníkem na 30 jurošů.![]()
http://www.viessmann-modell.com/index.p ... %20H0.html
A ten dvojitej napínak vedení ani není k mání,takže mi nic jiného nezbylo.
Gene_Simmons píše:workous píše:Kamenný - cihelný.....vyrábím teď sloupy - oblouk + stoupání to je tedy žrádlo
....foto pošlu už mám vykoukaný oči od cihliček
ještě musím vymyslet z čeho zábradlí, ale asi to sletuji z drátu a bude co jiného....
Dovedu si to představit, oblouk musí být do kónusu. Cihly na mostu budou ze šmirglu, jak to dělal Houmr?
Uživatelé procházející toto fórum: Tempotaxi, VašekPI a 4 návštevníků