Tomáš píše:Toto třeba ti nepřipadne věrohodné?
http://ttmodelar.eu/image/cache/data/zb ... 00x800.JPG
No nepřijde protože nepoznám, co to je. Co to je? Řepa? Moc velké. Nebo snad brambory? To doufám ne. Když kliknu na odkaz, tak v adresním řádku je napsáno naklady/uhli-pisek-sterk. Tzn, že je to štěrk? To snad taky ne. (v éšopu jsem po názvu nepátral, nemá to cenu, když to nejde poznat na první pohled)
Kdepak, dokud to nebude vypadat jednoznačně, nešel bych do toho. Proto bych já osobně od takových nákladů upustil. Ikdyž brambory a cukrovka nás v klubu asi neminou. O brambory strach nemám, přeseju potřebnou frakci perlitu, dám do malé nádobky spolu s pigmentovými prachy, uzavřu, prošejkruju, a budu přemýšlet, jak pigment na perlitu fixovat. S řepou to bude horší. Nejde jen o tvar. Možná by na ní měly být zbytky kštice po zelené nati. A žádná řepa není jednobarevná, chtělo by jí pak poďobat jakože jsou na ní zbytky hlíny. Zkrátka hodně vývoje a hodně bádání aby to nevypadalo, jako ten "bulgur" z odkazu.
O tempu, kterým stavíš nepochybuju. Zvládls desetkrát více práce za desetkrát menší dobu než já, takže máš můj obdiv.