Chtěl bych se tu ale zastat aplikace Z21 mobile, protože ja jsem se snažil po tvém mailu ji nějak rozhodit, ale mě se to nepovedlo a pracuje jak má. Jen na starším méně výkonném tabletu, je delší prodleva při přepínání mezi ovládání loko a výhybek.
Na zapůjčeném tabletu s uhlopříčkou 10" a velkým rozlišením LCD se aplikace sama rozdělila na dvě části, kde v jedné bylo ovládání loko a ve druhé výhybky a tak nebylo potřeba nic přepínat.
Co se týká tvého problému s aplikací, možná je problém ve verzi OS kde jsi uváděl že jde o verzi 6, takový tel. ani tablet nemám v dosahu. Má zařízeni měli verze 5 a 4. Musíš tedy doufat, že tvá odeslaná hlášení budou vývojáři číst a pomůžou k vyladění aplikace pro tuto verzi a tvou verzi tabletu.
Já osobně chci použít aplikaci DigiTrains pro ovládání loko, protože se mi více zamlouvá přidávat po krocích klikáním, než tažením po křivce jako u Z21. Zde je aplikace použitelná zdarma. Na přepínání výhybek chci použít TCO, které teď programuji a testuji. Mělo by to mít 60 vstupu pro tlačítka(přepínače) příslušenství a ještě tři pro On, Off a Emergenci plus signalizace. Jak bude odzkoušeno, určitě se opět podělím na stránkách. Ale chce to čas, venku je teď moc hezky