Tomáš píše:Takže pokus II .Lepší?
Ano Tomáši,
je to lepší.
Milan
Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Tomáš píše:Takže pokus II .Lepší?
Tomáš píše:Tak ve volné chvíly jsem předělal ten šrot a znovu naložil. Samozřejmě to bude chtít ještě dobarvit,ale s tím odstínem do černa jsem spokojen.Je to rozhodně lepší než ta ostrá rez
sirgeorge67 píše:Ahoj, náhodou jsem se zde nachomýtl a nedalo mi to. Kolik se vlastně do malého "uhláku" dá naložit drceného skla? Pokud vezmu, že sklo má objemovou hmotnost 2500 kg / m3, pak podle technických údajů vozu řady Es https://www.cdcargo.cz/es-11-12-13?inheritRedirect=true, mi pro traťovou třídu C (hlavní tratě s nejvyšší povolenou hmotností na nápravu) vychází max. ložná hmotnost 27 tun. Což znamená, že sklo by mohlo být naloženo do výšky zhruba 45 cm. Pro vedlejší tratě (traťová třída B, lokálky A - to je jen hrubý nástřel) te bude ještě méně, konkrétně 38 a 31 cm. Jen ještě dodám, že ložná výška pro daný vůz je max 150 cm.
Takže ten druhý obrázek s upraveným nákladem už asi odpovídá skutečnosti.
PajaF píše:Ono to sklo, kdyz je do vozu volne sypane, nezabira cely objem, mezi strepy je vzduch. Myslim, ze sklo bude tak 60 max. 70 procent objemu.
Aby zabiralo cely objem, muselo by byt rozdrceno na prasek.
mnitka píše:PajaF píše:Ono to sklo, kdyz je do vozu volne sypane, nezabira cely objem, mezi strepy je vzduch. Myslim, ze sklo bude tak 60 max. 70 procent objemu.
Aby zabiralo cely objem, muselo by byt rozdrceno na prasek.
A to přesně se svým příspěvkem snažím říct. Drcené sklo je objemově mnohem těžší než střepy.
Uživatelé procházející toto fórum: kapmor a 1 návštěvník