Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
hopeter píše:A kruciš musím přidat...![]()
hopeter píše:Musíme taky dát šanci Workousovi aby se přidal...![]()
hopeter píše:Héézký čudlíky...To u mě by paní musela posekat několik zahrad... ale Workous by měl určitě z nás nejhezčí krajinu.
workous píše:hopeter píše:Héézký čudlíky...To u mě by paní musela posekat několik zahrad... ale Workous by měl určitě z nás nejhezčí krajinu.
Snažím se, ale trefit to není jednoduché ani nebudu psát kolikrát předělávám jeden úsek než se mi to trochu líbíVy si pěkně trenujete na "mini" a pak to bude lítat
hank61 píše:workous píše:hopeter píše:Héézký čudlíky...To u mě by paní musela posekat několik zahrad... ale Workous by měl určitě z nás nejhezčí krajinu.
Snažím se, ale trefit to není jednoduché ani nebudu psát kolikrát předělávám jeden úsek než se mi to trochu líbíVy si pěkně trenujete na "mini" a pak to bude lítat
Workousi. Uplne mam pred ocima tu nadhernou krajinu na hánulovem minikolejisti ve tvem podani... O tom si mohu jedine tak nechat zdat
hank61 píše:Ani jeden z pripadu mi nehrozi. Doma mam tak prostor na TT a na zahrade bych musel mit vzhledem ke svahu nejakou zubacku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků