Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
milan ferdián píše:Vít Doležal píše: Koleje prodávat také nebudu, vím, že je o nich vždy vášnivá debata, ale já to s nimi zkusím. Převážná většina na povrchu, bude stejně flexi od Peco a výhybky také a ty snad nejsou tak hrozné.
Ahoj,
tady nejde o vzhled výhybek ani kolejiva,ty jsou v pohodě,ale o geometrii výhybek.Tam je zakopaný pes pro domácí prostory.
Samozřejmě,když to zvládneš,budeš dobrej.
Milan
Jiri Dvoracek píše:A neslo by tu stanici namacknout k hrane panelu s tim, ze by dvoukolejka klesala smerem k pristavu?![]()
Vít Doležal píše:A ještě se teda zeptám, nešlo by jen upravit původní návrh z 29.7 schovat ostrý oblouk v pravé spodní části,
Vít Doležal píše: poupravit trochu nádraží atd.
Vít Doležal píše: Protože já tam mám v podstatě vše co potřebuji.
Vít Doležal píše: A ještě k těm výhybkám, v čem je tedy rozdíl,geometrie ostatních zabere na kolejišti méně místa?
milan ferdián píše:Ahoj Jiří,
tvoji představu jsem načrtl v kolejivu PECO.Délka souprav cca 1500 mm.Na ty šipky moc nehleďte.SY=symetrické výhybky.Cestující přecházejí koleje přes mostní lávku pro pěší.
Milan
milan ferdián píše:Ahoj,
zjišťuji,že nepatřím mezi ty co se tak snadno vzdají.Mám další nápad,vypadá to jak by se moje dívčina probouzela![]()
.
Jen to nezakřiknout.
Milan
milan ferdián píše:Jiri Dvoracek píše:A neslo by tu stanici namacknout k hrane panelu s tim, ze by dvoukolejka klesala smerem k pristavu?![]()
Ahoj Jiří,
tvoji představu jsem načrtl v kolejivu PECO.Délka souprav cca 1500 mm.Na ty šipky moc nehleďte.SY=symetrické výhybky.Cestující přecházejí koleje přes mostní lávku pro pěší.
Milan
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků