milan ferdián píše:Gene_Simmons píše:P..S. Milane, nejmenuji se Petr, ale Milan (stejně jako ty)![]()
![]()
Ahoj Milane,promiň.Jména se mi dost zatím pletou.A díky za obšírnou zprávu a odkazy o laminátce.
Milan
Nemáš za co, když můžu, tak pomůžu

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
milan ferdián píše:Gene_Simmons píše:P..S. Milane, nejmenuji se Petr, ale Milan (stejně jako ty)![]()
![]()
Ahoj Milane,promiň.Jména se mi dost zatím pletou.A díky za obšírnou zprávu a odkazy o laminátce.
Milan
workous píše:Ahoj Laminátka paráda....
sidlo píše:Ta laminátka vypadá skvěle.
michal_n_cz píše:
Ahoj, gratuluji k pěknému řešení pohonu. Co se týká redukce jasu LED rezistorem to nějak půjde, ale vhodnější by bylo využít PWM regulaci funkčního výstupu dekodéru - nastavit pomocí CV dle příslušného typu.
Rocky_MK píše:Mně se taky moc líbí, jen nechápu ten stres s 4 mm ledkouPřece by šlo použít standardní 5 mm a sbrousit ji.
workous píše:Udělal jsi dobře s tou led ...nejde o stres, ale aby člověk když něco dělá, tak aby to vypadalo....někdy tomu taky propadnu honem honem něco udělat a pak mne to štve a předělám to...![]()
Barbucha píše:Já jen tiše zírám.
Gene_Simmons píše:Barbucha píše:Já jen tiše zírám.
Ahoj, díky. Jak to vypadá s tebou? Už jsi v těch svých 130 m2 našel nějaké to místečko na kolejiště
![]()
?
Barbucha píše: Majitelé bytu byli skříňoví šílenci, čili kde by to šlo, tam je vestavěná skříň. No, uvidím…
MkTT píše:Barbucha píše: Majitelé bytu byli skříňoví šílenci, čili kde by to šlo, tam je vestavěná skříň. No, uvidím…
Tak si postav moduly a naskládej je do těch skříní...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků