Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
cipisekmp píše:Ahoj, ta stanicni budova vypada dobre. Mohu poprosit o nejake blizsi informace? Je to koupeno nebo homemade a eventuelne jakou technologi staveno.
Diky Cipisekmp.
modeln píše:.No hlavne nedalo mi to a vymeral som si polohu,vysku telgartskeho viaduktu,a poviem vam je to poriadna vyska,masinky budu mat co robit aby to vyliezli
milan ferdián píše:modeln píše:.No hlavne nedalo mi to a vymeral som si polohu,vysku telgartskeho viaduktu,a poviem vam je to poriadna vyska,masinky budu mat co robit aby to vyliezli
Ahoj Aleši,
ano,ano až když stavíme a noříme se do reality,začínáme žasnout co jsme to vlastně chtěli
.A co se týče výšky?Měla být v reálu?
![]()
![]()
Tož je
.Pěkně kolejiště roste.
Milan
milan ferdián píše:Ahoj Aleš,
o rozšíření poloměru na 280 mm,vím z tvého příspěvku "Traťový modul".Nezapomeň u viaduktu,že podle fotografii,zde vede hlubokým úvozem polní cesta k zastávce.
Milan
Gene_Simmons píše:Pěkně ti to roste, určitě tě budu sledovat. Jinak se mi taky moc líbí tvoje stavba staniční budovy Podbrezová. Šikovný ručičky se nezapřou. Modulovka N co máš na Rajčeti taky pěkné. Těch pár posledních fotek staniční budovy Františkove Lomy, to je taky tvoje práce?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků