Další modul k mostu vyroste snad již tento rok, ale zatím se bude vyšívat jen na depu a na dokončovacích pracech na modulu Hluk-tvrz, ( tak se totiž jmenuje ta stanica úzké, červená čepičko ) Půjčím si od Milánka jeden kousek depa dom, alespoň pohneme do Bzenca, zatím ho zaštěrkuji a on může v klidu pracovat na točně.
A toš vitaj Milánku!!! Neboj nechrápeme, ale jak ti všichni držíme ty pěsti ať si opět ok, tak už nezbývá rukou, které by byly schopny modelařit a nohama to zatím neumíme. Jen ten Cipísek to už nevydržel a tak zapnul míchačku a doma maká.
Ahoj, máš k tomu alespoň plus minus nějakou přibližnou předlohu, jak by mělo vypadat to koryto řeky? Mě se s těch fotek zdá, kolej je příliš nízko nad tím tokem. Myslím, že by ta střední 1/4 až 1/3 měla být hlubší - tam teče voda normálně, v případě větší vody se to rozlije do stran. Mám namysli např. takové koryto a most co byl např. v Hevlíně na zrušené trati do Laa. Foto např. zde: http://www.vlaky.net/zeleznice/spravy/5 ... der-Thaya/
Milane vidím,vidím.Něco nového zraje u vás.Kluci dík za přivítání.Cipísku,práskli na tebe,že modelaříš manuálně,počasí máš skvělé,kluci ti určitě pomáhají. .Irudzi koukal jsem na ten most,skvělá práce a proto Milan (mlha) staví druhý most . Milan