...tak já jich pár zkusím hádat - dotažená šedá linka u oken, červené rozvody na střeše, lampy nad podvozky, šedá vnitřní část světlometu, el. spojka červená, a... poslední nechám jinému
Dnes mi přišla dodatečně objednaná ČEZovka a budete se divit na spoustu překvapení - mám dvakrát stříknutou oranžovou u světlometů, zlomenou a lepenou el. propojku, zlomenou část šroubovky, jeden odlomený izolátor, trošku pošpiněnou kabinu černou barvou (asi od lepidla tabulek a otisky prstů) - asi se chystají na limitovanou verzi limitky s patinací a už posílají prototyp
Přesto mám z modelu dobrý dojem. Těší mne více než domácí výroba nepovedených a předražených krabic na kolečkách od nejmenované firmy...
ČEZovka bude očištěna, opravena, resp. dotažena do optimální podoby a vystavena. Jakmile mi dodají druhou (pro tentokráte jsem objednal dvě - na druhou od nejmenovaného prodejce čekám) a potom se rozhodnu, kterou nechám patinovat

Je to zajímavý tah ACME, jak zvýšit prodejnost "rozprodaného" modelu - kupte si více, opravte si a další patinujte - umocněná radost