Moderátor: Michal Dalecký
mastanec píše:Objevil se zde postesk nad přístupem jednoho z prodejců - neuznání reklamace, nemožná výměna za nepoškozený kus, nevrácení penez. Zajímalo by mne jak to dopadlo a hlavně KDO ten post smazal admin nebo uzivatel? Může být i SZ.
FloP píše:...viz internetové obchody. A výsledek - zatím jen "mrtvý brouk" - jeden zákazník "z daleka" je nezajímá. Plánuji cestu do Prahy, tak snad tam oba dva pány zastihnu pro "popovídání"
martin tichý píše:Zdravim pánové,..včera poprvé jsem měl možnost si vyzkoušet můj kousek na kolejišti a z jízdních vlastností jsem velmi rozpačitý,...model jede sice krásně potichu, ale rozhodně ne plynule, během jízdy sebou potrhává, pohledem se zdá, že je jedno dvojkolí trochu šmajdavé, nejsem si však jistý, že je to to, co neplynulou jízdu způsobuje.., nejspíš půjdu reklamovat, rád bych ale věděl od vás, zda o vašich kusech můžete s jistotou potvrdit plynulou jízdu hodnou ceně modelu a úrovni jeho výrobce..., současně jsem prověřoval novou BR 250 DR od Roco a co se týká plynulosti jízdy, tak je to někde úplně jinde, naprosto bez výhrad..., je ale možné, že je to jen špatný kus, proto děkuji za vaše postřehy..
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník