Moderátor: Michal Dalecký
mikinko píše:Neboj, MTB ti určite vyrobí. Síce sa to na E499.3 podobať nebude, ale označené to tak bude ....![]()
![]()
mikinko píše:No neviem neviem, ale to čo lezie z Roco pre ČSD určite nedosahuje kvalitu ACME (Brejlak, Bardotka, Cmelo). Niektoré veci su lepsie urobene (nie je to lepené), ale kvalita pojazdu, montaze, ale aj celkoveho prevedenia je v niektorých oblastiach horsia ako u ACME ....
hummus píše:A kolik by ten nový plošňák stál?
951 píše:LS bych s ACME nesrovnaval, LS si drzi svoji kvalitu a preciznost jiz par let konstantne...to se o ACME rict neda...
362.001 píše:mikinko, no z môjho pohľadu určite ACME nerobí mechaniku a pojazd kvalitnejšie ako Roco. Ako som už písal,na tej mojej pri natáčaní zachytávala maska podvozku, presnejšie tlmič sekundáru o konzolu podvlečeného priečnika, musel som kvôli tomu rozoberať masku a skracovať čapíky kostry podvozku, na ktorých je maska nastoknutá. Také kiksy sa mi u Roca nestali nikdy. Taktiež trebárs kulisy kinematiky spriahla majú otrepy, pri vychýlení občas zadrhávajú a nechcú sa vrátiť do stredovej polohy. Roco kulisy oproti tomu chodia ľahúčko a presne.
Hovorím, názor nikomu neberiem, ale pre mňa Roco je raz len Roco.
Bedlisch píše:hummus píše:A kolik by ten nový plošňák stál?
To záleží, kolik se sejde objednávek. Vzhledem k velikosti plošného spoje se tam u málo kusů velmi projevuje cena. Zatím toho moc není, ale pomalu se blížíme k 400Kč.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Vážňas a 1 návštěvník