Z mojeho pohledu:
Nemá cenu dělat velké balíky a slučovat zásilky. Když je poštovné zdarma tak nic neušetříš a může se stát, že ti naopak vyskočí clo (zásilka nad 22€ - pozor, cena se určuje odhadem zkušeného celníka).
Zásilky chodí různou dobu, k nám nejčastěji prodejce uvádí 45 nebo 60 dní. Realita teď před létem je cca 2 týdny. Když si něco koupíš, tak si sleduj čas dodání, ono ti to tedy bude posílat maily, tak si je prohlížej. Protože občas se stane, že zboží nedorazí a v takovém případě máš jen asi 5 dní od plánovaného termínu na to, aby jsi si požádal o vrácení peněz. Peníze vrací beze zbytku, v té měně, ve které jsi zaplatil. Tobě se vyplatí platbu realizovat v eurech, protože máš eurovou kartu.
Jinak je nakupování stejné, jako na každém jiném webshopu. Já mám platební kartu s 3D secure a s povolováním internetových plateb na jeden den a to je celkem bezpečné. I tak jsem tedy nikdy nepovolil, aby si uložili číslo karty pro rychlé platby, to se mi zdá že moc svádí.
Co se týká rankingu, tak jsem k němu trošku rezervovanější. třeba
Shenzhen CAIZHIXING Electronic Co., Ltd. má docela dobré hodnocení, protože je to celkem velkej obchod a má hodně produktů, ale třeba se stává, že něco nemají na skladě a tak se ani nenamáhají a prostě to nepošlou. Dají tomu 60dní doručení a tak jen čekáš a po dvou měsících ti vrátí peníze. Menší prodejci se většinou ozvou předem a snaží se nabídnout jinej produkt.