Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
milan ferdián píše:Nick " milan ferdián "je od 15.března 2016 trvale nečinný.Tento nick děkuje Všem za vše.
Ps. prosíme admina o smazání jména z moderátorské pozice.
milan ferdián píše:Nick " milan ferdián "je od 15.března 2016 trvale nečinný.Tento nick děkuje Všem za vše.
Barbucha píše:Doufám, Milane, že jsi nedopadl jako já…
Barbucha píše:milan ferdián píše:Nick " milan ferdián "je od 15.března 2016 trvale nečinný.Tento nick děkuje Všem za vše.
Fotka za všechny prachy. Navíc trvalá nečinnost od 15.3.2016 byla porušena 23.3.2016, což mi přijde podezřelé. Doufám, Milane, že jsi nedopadl jako já…
chameleon píše:Barbucha píše:milan ferdián píše:Nick " milan ferdián "je od 15.března 2016 trvale nečinný.Tento nick děkuje Všem za vše.
Fotka za všechny prachy. Navíc trvalá nečinnost od 15.3.2016 byla porušena 23.3.2016, což mi přijde podezřelé. Doufám, Milane, že jsi nedopadl jako já…
Kluci vzkaz 23.3. psala Milanovo žena Věrka - byl jsem s Milanem a Věrkou v minulých týdnech v kontaktu ohledně knih... Milan má teď zdravotní komplikace (úraz) a zatím se neví, kdy se zas bude moci vrátit sem na fórum.![]()
Teď mu můžeme akorát tak držet palce, ať se mu zadaří, a snad se brzy dozvíme nějakou pozitivní zprávu...
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků